Son Dakika: Domenec Torrent ve ekibinin görevine son verildi

Son Dakika: Domenec Torrent ve ekibinin görevine son verildi

Yaşanan bir son dakika gelişmesi ile Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent ve ekibinin görevine son verildiği öğrenildi. Detaylar haberin devamında...

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Domenec Torrent ve ekibinin görevine bugün son verildiği öğrenildi. Yaşanan bu yeni gelişmenin ardından yeni sezona hazırlanan Galatasaray'ın eski hocasına veda ettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından Başkan Burak Elmas ve ekibinin aldığı karar doğrultusunda Galatasaray Futbol A Takımı'nın başına getirilen Domenec Torrent Galatasaray tarihinin en kötü futbol sezonlarından birine imza atması ile de dikkat çekmişti. Teknik adam Torrent Avrupa yolu ve Türkiye kupalarında şampiyonluk yarışından erken ayrılmış ve ligi orta sırlarda bitirmişti. Trabzonspor'un ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk kupasına sahip olduğu Spor Toto Süper Lig 2021- 22 Ahmet Çalık Sezonunda Galatasaray ligi ancak 13'üncü sırada tamamlayabilmişti. Galatasaray tarihinin en kötü sezonlarından olan sezonun ardından sarı kırmızılı kulüpte yeni hoca arayışları başlamıştı. Galatasaray'ın yeni teknik direktör arayışı devam ederken görevde olan Domenec Torrent ve ekibinin görevine son verildi. Torrent'in görevine son verilmesi sarı kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere futbol severlerin dikkatini çekti.

Torrent'in Galatasaray Karnesi

Bu yıl sezon ortasında göreve gelen Domenec Torrent Galatasaray'ın Spor toto Süper Lig maçlarında toplamda 18 maça çıkmış ve bu maçların yedisinden galibiyetle ayrılırken, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyeti de Galatasaray hanesine yazdırmıştı. Geçtiğimiz sezonda Spor Toto Süper Lig'i yalnızca 52 puanla 13'üncü sırada tamamlayan sarı kırmızılı takımın başında Domenec Torrent UEFA Avrupa Lig'nde 2 maça çıkmış ve Barcelona ile oynanan bu maçlardan birini beraberlikle birini ise mağlubiyetle tamamlamıştı. Bugün sarı kırmızılı camianın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Teknik Direktör Domnec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julin Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir” ifadelerine yer verildi. İspanyol teknik adamın görevine son verilmesinin ardından sarı kırmızılı taraftarlar takımın başına getirilecek olan yeni hocayı merakla beklemeye başladı. Pek çok taraftar ise en güçlü aday olan Okan Buruk'un göreve geleceğini öne sürdü.