Sabri Sarıoğlu Fatih Terim'le İlgili Konuştu. "Sen Kimsin Ki Eleştiriyorsun Sabri"

Sabri Sarıoğlu Fatih Terim'le İlgili Konuştu. "Sen Kimsin Ki Eleştiriyorsun Sabri"

Neden futbolu bıraktığını açıklayan eski futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fatih Terim ile ilgili konuştu. Galatasaray taraftarları Sabri'ye büyük tepki gösterdi. Peki; Sabri, Fatih hocaya ne dedi? Sabri'nin konuşmasından detaylar gursesgazetesi.com'da...

Futbolu neden bıraktığını açıklayan eski milli ve Galatasaray'lı oyuncu Sabri Sarıoğlu, Fatih Terim ile ilgili de konuştu. Sarıoğlu Fatih hocaya kırgınlığının olduğunu dile getirdi. Sabri Sarıoğlu'nun sözlerinden sosyal medya gündemi bir anda karıştı. Fatih Terim'i seven Galatasaray taraftarları Sabri ile ilgili ağır sözler içeren paylaşımlar yaptı.

Galatasaray taraftar grupları sayfaları arasında yüksek takipçi sayısına sahip olan ve Galatasaray gündemine ilişkin açıklamalar paylaşan sayfalar Sabri'nin sözlerini "Eski Futbolcu Sabri'den Hoca'ya Ağır Sözler" şeklinde servis etti. Bunun üzerine sosyal medyada Galatasaray taraftarları ikiye bölündü. Bazı taraftarlar Sabri'nin yaptığı açıklamayı yerinde ve doğru bir açıklama olarak kabul ederken, bazı taraftarlar ise Sabri Sarıoğlu'nun açıklamalarını saygısızlık olarak nitelendirdi.

Sabri Sarıoğlu: "Kırgınım"

Galatasaray altyapısında yetişen Sabri Sarıoğlu Galatasaray bünyesinde 2002 yılında A Takım'da oynamaya başlamış ve 2017 yılında da kulübünden ayrılmıştı. Uzun yıllar Galatasaray forması terleten Sabri Sarıoğlu 2017 yılında kulübündeki görevden ayrılmasının ardından Göztepe'ye transfer olmuştu. Sabri, Galatasaray'dan ayrılma sebebini Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile yaşadığı sorunlar ve kulüpte verilen sözlerin tutulmaması olarak açıkladı. Fatih Terim ile ilgili de konuşan Sabri, Göztepe ile olan sözleşmesi bittiğinde Fatih Terim tarafından arandığını belirtti ve "Fatih Hoca'nın ekibinden 2 kişi 'yuvaya dönüyorsun hiçbir yerle imzalama' dedi. Ardından transfer sezonu geldi arayan soran olmadı, ortada kaldım. Kırgınlığım var" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan Büyük Tepki

Sabri'nin açıklamaları sosyal medyada büyük bir hızla yayıldı ve Galatasaray taraftarları, Sabri Sarıoğlu'nun Fatih Terim ile ilgili açıklamasına büyük tepki gösterdi. Bazı taraftarlar Sabri için "Sen Kimsin Ki Eleştiriyorsun Sabri? Haddini bil. Fatih Hoca sayesinde ismini duyurdun. Böyle konuşamazsın!" ve "Futbol oynamayı bilmiyorsun. Fatih hoca sana şans vermeseydi bir Anadolu takımından öteye gidemezdin. Fatih Terim bu kulübün değeridir, sana yedirtmeyiz." ifadelerini kullandı. Yüksek takipçi sayısına sahip kullanıcılar tarafından yapılan bu paylaşımlar pek çok Galatasaray tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Sosyal medyada Sabri Sarıoğlu'nun paylaşımına ilişkin yorumlar yapılmaya devam ediliyor. Gözler Fatih Terim'in yapacağı açıklamalarda.