Rangers RB Leipzig Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Rangers- RB Leipzig Maç Kadroları

Rangers RB Leipzig Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Rangers- RB Leipzig Maç Kadroları

UEFA Avrupa Ligi'nde finale doğru yaklaşırken heyecan devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan iki maç ise UEFA Avrupa Ligi'nin finalini belirleyecek. Peki; Rangers- RB Leipzig maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maça dair satırbaşları gursesgazetesi.com'da

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanlı final bekleyişi devam ediyor. Bu akşam oynanacak iki maç ise UEFA Avrupa Ligi final maçının ismini belirleyecek. Yarı final maçları kapsamında bu akşam Rangers evinde RB Leipzig'i ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda 1-0'lık mağlubiyet ile evine dönen Rangers, 14 sezon sonra Avrupa kupalarında finale çıkmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi finalistini belirleyecek olan karşılaşmanın saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu.

İskoçya Premiership ekibi Rangers, geçtiğimiz hafta Celtic ile yaptığı maçtan 1-1'lik beraberlik ile ayrılmıştı. Ligin bitimine 3 hafta kalaliderin 6 puan gerisinde olan Rangers hem ligde kupa kaldırmak istiyor, hem de UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olarak adını tarihe yazdırmak istiyor.

Başarılı Bundesliga ekibi RB Leipzig ise liginde oynadığı son iki maçtan puansız ayrılmış ve Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimalini azaltmış durumda.

İki ekibin karşılaşmasında 2022 UEFA Avrupa Ligi finalistlerinden birinin ismi belli olacak. Her iki takımın da mutlak galibiyetle ayrılmak istediği maçta RB Leipzig ilk maçtaki 1-0'lık skoru ile daha rahat oynayacak. Turu geçmek isteyen Rangers'ın en az iki gol atması gerekecek. İki takımın da kıyasıya mücadele edeceği maçın saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu. Peki; Rangers- RB Leipzig maçı saat kaçta hangi kanalda?

Rangers - RB Leipzig Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi ilk finalisti belirleyecek olan maçı dünyanın her noktasında olduğu gibi ülkemizde de futbol severler heyecanla bekliyor. Bu önemli maçın hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Peki maç saat kaçta, nereden izlenecek?

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçlarında ikinci tur Rangers- RB Leipzig maçı bu akşam, Türkiye saati ile saat 22.00'de oynanacak. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili sosyal medyada bazı hesaplar Exxen derken bazı hesaplar TV 8,5 olduğu yönünde paylaşımlar yaptı. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı futbol severler için merak konusu olurken, TV8,5 yayın akışında maçın saat 22.00'nin karşısında yer alıyor olması, maçın TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlanacağını kesinleşti.