Galatasaray'da 3 futbolcunun üstü çizildi! Okan Buruk dönemi başladı!

Galatasaray'da 3 futbolcunun üstü çizildi! Okan Buruk dönemi başladı!

Galatasaray'da resmi imzalar atılarak teknik direktör Okan Buruk dönemi başladı. Stat da taraftarlar önünde törenle imzalar atıldı. Törene binlerce taraftar ve yönetim kurulunda yer alan kişiler ile Başkan Dursun Özbek katıldı. İşte haberin detayları...

Galatasaray'da resmi imzalar atılarak teknik direktör Okan Buruk dönemi başladı. Stat da taraftarlar önünde törenle imzalar atıldı. Törene binlerce taraftar ve yönetim kurulunda yer alan kişiler ile Başkan Dursun Özbek katıldı.

Galatasaray Nef Stadyumu'nda düzenlenmiş olan imza töreni merasimine başkan Dursun Özbek ile birlikte Okan Buruk de katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, Galatasaray için yeni bir başlangıç ve uzun vadeli planlarımızın ilk adımı için bir araya geldik. Okan Buruk'un teknik direktörlük kariyerinde elde ettiği başarılara değinen Özbek, Galatasaraylı Okan Buruk'un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Okan Buruk'un burada bizimle olma sebebi sadece Galatasaraylı olması değil. Önceki dönemlerde elde ettiği başarılar ile burada bulunmayı ve ait olduğu kulübe hizmet etmeyi hak ediyor. Galatasaray gelenekleri ve Galatasaraylılığını gururla belirten hocamız ile imza atıyoruz. Galatasaray'ın içindeki değerli daha güçlü bir şekilde koruyabilmemiz için imzanın çok önemli olduğuna inanıyorum.

Dursun Özbek, Okan Buruk yönetiminde Avrupa'da başarı hedeflerine gönderme yaparak, şu açıklamalarda bulundu. Gerçek bir Galatasaraylının heyecanını yaşıyordu. Türkiye'de şampiyonluğa ulaşmış en genç teknik direktörlerden biri şu anda kulübümüze hizmet etmek için burada. Okan hocamız ile birlikte çıktığımız bu yolda gurur duyacağımız Galatasaray hedefi bir adım yakınımızda bulunuyor. Birlikte Galatasaray'ın mali açıdan güçlü, sürdürülebilir sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir kulüp olması için çalışmaya devam edeceğiz. Okan hocamız ve ekibindeki kişiler görev sürelerince başarılar diliyorum.

Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan Türk teknik direktörlerin daha önce sarı-kırmızılı formayı terlettiğini hatırlanması üzerine Okan Buruk, Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu Galatasaray formları giymiş ve aynı zamanda bu kulüp için teknik direktörlük görevlerinde vazife almış kişiler bu önemli insanların takımın başında oldukları dönemde şampiyonlukları da bulunuyor. Galatasaray'ın yıllar boyu hocası olmak başarılara imza atmak ve bende Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu gibi olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım.