Erden Timur müjdeyi verdi! Galatasaray'da ilk transfer!

Erden Timur müjdeyi verdi! Galatasaray'da ilk transfer!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Hedeflerimizi her zaman her yerde olduğu gibi seçim sürecinde de belirttik. Gerçekleştirmek için gece gündüz ne yapılması gerekirse her şeyi yapacağız. Ayrıntılar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Hedeflerimizi her zaman her yerde olduğu gibi seçim sürecinde de belirttik. Gerçekleştirmek için gece gündüz ne yapılması gerekirse her şeyi yapacağız.

Erden Timur, sarı-kırımızılı takımın kısa, orta ve uzun vadeli planları ile gündemdeki konulara ilişkin Nef Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Hedefleri seçim sürecinde olduğu gibi her alanda belirttiklerini söyleyen Timur, 13 yabancı ve 13 yerli oyuncumuz var. 23 tane altyapı oyuncumuz var. Toplam 46 oyuncumuz var. 21 oyuncumuz kiradan döndü. Geçtiğimiz seneki maaş bütçemiz 27 milyon Euro, net. 1 milyon Dolar maaş ödüyorsanız, 1 milyon 670 bin Dolar. Önceden bu 1 milyon 170 bin Dolar'dı. Çok da uzun olmayan bir süre önce yapıldı bu değişiklik. Geçtiğimiz yıl Mohammed için 4 milyon dolar bonservis bedeli ücreti verildi. Bir gençleşme politikası izlendi. 1 yabancı kontenjanımız var. Dolayısıyla gidecekler olacak. Yerli oyuncularımız içerisinden bir kısmı, 13 oyuncumuzu da sözleşme bitimine 1 yıldan az kaldı. Kiralık olarak gönderilmeleri söz konusu olamıyor. Dolayısıyla iyi bir mühendislik yapılması gerekiyor. Mümkün olduğu kadar sorumlu davranmak zorundayız. Çünkü emanet bir iş yapıyoruz. Başkasının parası. Mevcut durumumuz bu. Toplam kadro bütçemiz, geçen seneki 39.7 milyon Euro. Şu anda kadromuzda bulunan oyuncuların bonservis ücreti, 67 milyon 880 bin Euro. Bunun dışında bir de imza bedelleri var. O da 3 milyon 291 bin Euro. Geçmiş günlerde bazı şeyleri yapmak daha kolaydı. Türkiye'de futbolun bütçesi git gide azalıyor. Son 5 yıl içerisinde Wolsfurg 245 milyon euro para harcamış. Her yıl 50 milyon Euro bonservis verebiliyorlar. Aynı şekilde son 5 yıl da Rennes de 285 milyon euro harcamış. Avrupa'da orta sıra takımların mevcut durumu bu. Bizim ne yapacağımız önemli olan.

Erkek Basketbol Takımı Detayları!

Timur, Basketbolda her şey çok güzel ilerliyor. Transferlerimizi tamamladık, hepsinin birer birer açıklayacağız. Hedeflerimiz önümüzdeki yıl daha da büyüdü. 5 yıllık planlama yaptık, şimdi gerçekleştirmek ve yürürlüğe koymak adına gerekli tüm işlemlere başladık. Taraftarlarımız için kısa süre sonra kombine, loca ve koltukların satışları başlayacak kısa bir süre içinde halledeceğiz.

Sözleşmesi Biten Futbolcular!

Cenk Ergün futbol direktörü, Ben (Erden Timur) Sportif A.Ş'de futbol sorumlusuyum. Teknik heyetimiz ve kadromuz şuanda kurulmaya başlandı. Hocamız ile anlaştık, imzayı atacağız. 5 yıllık genel itibariyle bir planlamamız mevcut. Futbolcular ile görüşmeler gerçekleştireceğiz. Gitmek isteyenlerin teklifleri değerlendirilecek, kalmak isteyenler de durumları değerlendirilip ona göre hareket edilecek. Kadromuzda yer alan birçok oyuncumuz ile vedalaştık. Sözleşmesi biten oyuncular takımdan gittiler. Arda bu takımın yıldızı. Çok değerli ve içten bir kardeşim.