Edirne amatör ligi kana bulandı! Son düdük ile 6 kişi gözaltına alındı!

Edirne amatör ligi kana bulandı! Son düdük ile 6 kişi gözaltına alındı!

Edirne amatör liginde dün oynana maç sonrasında spor alanı resmen savaş alanına döndü. Olaya müdahale eden emniyet kuvvetleri, taraftarları gözaltına aldı. İşte maç sonrası yaşananlar…

Senelerdir ülke içlerinde ve ülkeler arasında en çok takip edilen spor branşlarından birisi olan futbol, şu sıralar Katar’da düzenlenen Dünya Kupası ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Birçok güçlü takımın tahmin edilenden çok daha düşük düzeyde performans sergilemeleri taraftarları şaşkına çevirirken ülkemizde düzenlenen karşılaşmaların bazılarında istenmeyen olaylar yaşanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Altay ve Göztepe taraftarları arasında yaşanan olaylar futbol gündemine adeta bir kara leke olarak ilk sıradan giriş yaparak farklı liglerde karşı karşıya gelen bazı takımların taraftarları arasında da istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. Bu kapsamda son olarak Edirne amatör liginde mücadele eden iki takımın taraftarları arasında çıkan kavga, yine “bu kadarı da olmaz” dedirtti. Senelerdir “dostluk” çağrılarının yapıldığı futbol platformu, bir kez daha resmen kana bulandı.

4- 0’LIK GALİBİYET!

edirne-amator-ligi-kana-bulandi-son-duduk-ile-6-kisi-gozaltina-alindi-2.jpg

Edirne amatör liginde mücadelede eden Keşanspor ile Kirişhanespor, dün karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca ter döken futbolcular, taraftarlardan büyük destek gördü. 90 dakikanın sonunda üstün gelen taraf 4- 0’lık skor ile Keşanspor oldu.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

edirne-amator-ligi-kana-bulandi-son-duduk-ile-6-kisi-gozaltina-alindi-3.jpg

Keşanspor- Kirişhanespor karşılaşması 4- 0’lık skor ile sona ererken hakemin bitiş düdüğünü çalması ile birlikte alanda büyük bir kavga çıktı. İki takımın taraftarları, yan tarafta oynanan maçın Yıldırımspor takımının taraftarları ile gerginlik yaşadı. Bir anda kavga dönen gerginlikte tekmeler ve yumruklar havada uçuştu.

Takım taraflarının birbirlerine girmesi ile birlikte olaya müdahale etmek üzere alana gelen polis ekipleri bazı taraftarların mukavemetleri ile karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine zor kullanmak durumunda kalan polis ekipleri, 6 kişiyi gözaltına aldı.

Sonrasında yapılan açıklamalara göre olayda bir kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ayrıca Saraçhane Stadı’na gelen bazı taraftarlar üzerinden yapılan arama sonucunda bıçak, alkol şişiler ve satır tespit edildi. Gözaltına alınan taraftarlar ile ilgili süreç halen devam ediyor.