Dursun Özbek ve Erden Timur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Dursun Özbek ve Erden Timur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur birlikte bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşme Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşti. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur birlikte bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşme Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşti.

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni seçilen ve ikinci defa başkan olan Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif A,Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Erden Timur birlikte camia ve kulüp adına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Vahdettin Köşkü'nde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Galatasaray Spor Kulübü'nde yeni başkanlığına ve görevinde başarılar dilerken Süper Lig'de gelecek sene ile beraber Galatasaray'ın yürürlüğe koymak adına çalıştığı projelerine destek vereceğini belirttiği ifade edildi. Verilen saygı ve hürmet karşısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'de aynı şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verecekleri desteğin şahsı ve kulüp adına çok kıymetli olacağını belirtti. Başkan Özbek Galatasaray camiası ve başkanı olduğu kulüp adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Dursun Özbek'ten gündeme dair transfer açıklamaları geldi. Taraftarların beklentilerini layıkıyla karşılayacaklarını belirtildi. Açıklamalarda, Biz seçileli 1 hafta oldu. Çalışmalarımız önceden devam ediyordu. Önümüzdeki hafta meyvelerini toplamaya başlayacağız. Transfer sezonu uzun. Seçimin 11 Haziran'a denk gelmesi nedeniyle süre kaybı var ama onu telafi etmeye çalışıyoruz. Yoğun çalışma içindeyiz. Cumhuriyetin 100. yılında en iyi neticeleri almak üzere yoğun çalışma içindeyiz. Taraftarlarımızın bizden beklentileri var. Camiayı memnun edecek bir yıl geçmesini diliyorum. İnşallah öyle olacak.

Son zamanlarda sarı-kırmızı kulüp adına gerçek dışı ve suni gündem oluşturma amacıyla haberler yapılmasının ardından Galatasaray Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkanımız Dursun Özbek'in herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. Gündeme ilişkin gelişmeleri Kulüp resmi hesabımızdan takip edebilirsiniz. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız ifadeleri kullanıldı.