Dursun Özbek, transfer detaylarını açıkladı! 'Güzel bir takım kuracağız'!

Dursun Özbek, transfer detaylarını açıkladı! 'Güzel bir takım kuracağız'!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör ile ilgili bütün işlemlerin tamamlanmasından sonra takıma transferlerin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyetin 100.yılına dair vurgu yaptı. Ayrıntılar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör ile ilgili bütün işlemlerin tamamlanmasından sonra takıma transferlerin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyetin 100.yılına dair vurgu yaptı.

Cumhuriyetin 100.yılına Vurgu!

Galatasaray başkanı Özbek, önümüzdeki senenin önemi dair Cumhuriyet'in kuruluşunun 100.yılı olmasıyla futbolda Galatasaray'ı başarıya ulaştıracak güzel bir takım oluşturacaklarını belirtti. Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında yeni dönemde planladıkları çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Galatasaray seçimleri 'Bayram havasında geçti'

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran'da yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda göreve geldiklerini hazırlatan Özbek, Bizi Galatasaray gibi büyük bir çınarı yönetmek üzere seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu göreve layık olmak için hepinize teşekkür ediyorum. Bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Seçim dönemi bir şölen ve bayram havasında geçti. Bunun için değerli kardeşim Eşref Hamamcıoğlu'na da teşekkür ediyorum. Hakikaten Galatasaray'ın özlediği bir seçim yarışı oldu.

Dursun Özbek, mazbatalarını aldıktan sonra Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini belirterek, İlk iş olarak Cumhuriyeti'mizin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyarete gittik.Cumhuriyet'in 100.yılına yakışır şekilde, başarılı bir sezon geçireceğimizin sözünü verdik.

Özbek, Cumhuriyet'in 100.yılı için müthiş bir rekabet var. Süper Lig'de yer alan bütün kulüpler 100.yılın önemine dair şampiyon olmak için bütün imkanlarını vererek, transferlerini teker teker gerçekleştiriyor. Biz de yeni bir ekibiz. Futbolu dizayn etmek için daha önceden çalıştığım, Galatasaray'a futbolda büyük hizmetler vermiş Cenk Ergün kardeşimi, futbol direktörü olarak göreve getirdik. Futbolda Cumhuriyet'in 100.yılına yakışır şekilde mücadele etmek ve başarı kazanmak için hazırlanıyoruz. Bu konuda eksiklerimiz var. Bu eksikleri gidermek için transferlerimize başlıyoruz. Zaten seçim öncesinde de çalışmalarımız vardı. Şimdi bunları nihayete erdirmek için elimizden geleni yapacağız. Endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız.