Beşiktaş çalışmalara başladı! Sezon hazırlıkları başladı!

Beşiktaş çalışmalara başladı! Sezon hazırlıkları başladı!

Beşiktaş, önümüzdeki sezon hazırlıklarına takviye transferler ve Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael ile çalışmalara başladı. Sezon öncesi hazırlık ve taktik çalışmalara bağlı oyuncuların performans artışına yönelik hazırlıklar başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş, önümüzdeki sezon hazırlıklarına takviye transferler ve Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael ile çalışmalara başladı. Sezon öncesi hazırlık ve taktik çalışmalara bağlı oyuncuların performans artışına yönelik hazırlıklar başladı. Geçen sezonu 59 puanla 6.sırada bitiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antreman ile başlayacak.

Beşiktaş ilk antremanlarını İstanbul'da yapacak, 5 Temmuz'da ilk etap kampı için Avusturya'ya gidecek. 12 gün sürecek olan Bad Haring kampında 3 hazırlık maçı oynayacak olan siyah beyazlılar 16 Temmuz'da İstanbul'a dönecek. İkinci etap kampını ise İspanya'nın Alicante şehrinde gerçekleştirecek ve bu kampta da 2 hazırlık maçı oynayacak olan Beşiktaş, 30 Temmuz'da da Vodafone Park'da Sampdoria ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Şimdiye kadar Romain Saiss ve Gedson Fernandes'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, diğer transferler için de çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. En az iki santrafor, hücum kanat, stoper ve sol bek alacak Beşiktaş, şartların oluşması halinde bir de orta saha ile sözleşme imzalayacak. Beşiktaş önümüzdeki sezona en iddialı takımlar arasında girerek, kendini bir üst noktaya getirmeye Avrupa'da mücadele edemediği için tek kulvarda yarışarak bir adım önde olduğunu göstermek ve aynı zamanda 100.yıl sebebiyle şampiyonluğuna oynayacak olan aynı şartlara sahip Galatasaray ile kıyasıya rekabet halindedir. Yerli transferlerde de görmüş olduğumuz gibi birbirlerine 'transfer çalımı' atmaya çalıştıkları ön plandadır.

Siyah beyazlılar bu çalışmalar doğrultusunda hafta içinde en az iki transferi sonuçlandırmak istiyor ve hedefte santrafor ile kanat forvet var. Yaklaşık bir aydır uğraşılan Wout Weghorts ile bir çok konuda anlaşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, %80'lere kadar çıkan olumlu ihtimali %100'e tamamlamak için görüşmelere devam ediyor. Weghorst'un kulübü Burnley ile de görüşen Kazancı, kiralamanın yanı sıra satın alma opsiyonu da İngiliz kulübüne kabul ettirmeye çalışıyor.