Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu! Transfer detaylarını açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu! Transfer detaylarını açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği resmi basın toplantısında, sponsor anlaşması yaptıkları şirket ile beraber açıklamalarda bulundu. Transfer detayları hakkında bilgiler verdi, Atiba Beşiktaş'ın bir parçasıdır. Ayrıntılar gursesgazetesi.com'da..

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği resmi basın toplantısında, sponsor anlaşması yaptıkları şirket ile beraber açıklamalarda bulundu. Transfer detayları hakkında bilgiler verdi, Atiba Beşiktaş'ın bir parçasıdır.

Ahmet Nur Çebi TFF başkanlığında gelişen yeni değişiklik ile beraber hakemlerinde değişmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ahmet Nur Çebi, Aynı değişim dileklerimi hakemler için de diliyorum. Umuyorum; tecrübeli hakemler genç hakemlerimize yol açarlar. Yeni seçilen TFF başkanına ve yönetim kuruluna destek olacağız. bunu hem Türk futbolu hem de kulübümüz adına yapmamız gerekiyor. İtiş kakış olduğunda Türk futbolu zedeleniyor. Kaostan kazanan çıkmıyor. Ben ilk andan beri kurulların hepsinin istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerdenim, umuyorum kurullar istifalarını verirler ve yeni kişiler göreve gelirler.

Çebi Atiba hakkında ifadeler, Atiba, bizim sevdiğimiz ve kulübümüze katkı vermiş bir oyuncu. TFF'nin yabancı kuralı ve limitle ilgili aldığı karar takımların önünü açmıştır. Bu karar, Atiba ile sözleşme yenileme konusunda elimizi güçlendirdi. Benim için Beşiktaş'ın ekonomisi önemli. Atiba da bizim ailemizin bir parçası. Kulübümüzün ekonomik şartlarını kabul ederse kendisiyle 1 yıl daha sözleşme yapmak istiyoruz. Ama ekonomi önemli. Bunu gözardı etmeyeceğiz. Kural olarak konu aşıldı. Ekonomik olarak da aşılması gereken bir sürece başlayacağız Atiba’yla. Umarım bu süreci onun da istediği şekilde geçirirsek, Atiba bizimle bir yıl daha devam edecektir.

Yeni gelişen transferlerin Beşiktaş'a sağlayacakları katkı hakkında olumlu düşüncelerinin olduğun dile getiren Çebi, Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu. Birkaç transfer daha yapacağız. En önemlisi de forvet. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Sadece ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz.

Anlaşma sağlamak istedikleri futbolcular hakkında Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu, Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle anlaşırız. Sörloth, Beşiktaş'ın istediği bir forvet. Fakat iyi alternatiflerimiz de var. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Ekonomiyi asla gözardı etmeden transfer yapacağız.