Barcelona'lı Dembele'den Fatih Terim ve Galatasaray paylaşımı! Dembele'nin hesabını kim çaldı?

Barcelona'lı Dembele'den Fatih Terim ve Galatasaray paylaşımı! Dembele'nin hesabını kim çaldı?

Barcelona'nın genç ve başarılı futbolcusu Dembele'nin Twitter hesabı dün gece saatlerinde ele geçirildi. Ünlü futbolcunun Twitter hesabından Fatih Terim ve Galatasaray paylaşımları art arda yapıldı. Satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da.

Barcelona'nın dünyaca ünlü genç futbolcusu Ousmane Dembele'nin takipçileri dün Twitter hesabında bazı gariplikler fark etti. Ousmane Dembele'nin yaptığı paylaşımlarda yer alan ifadeler dikkat çekti. Ousmane Dembele'nin ilk paylaşımında; "Ousmane Password : GALATASARAY>FCB" ikinci paylaşımında ise "Merhaba arkadaşlar ben Fatih Terim" (İngilizce) ifadeleri kullanıldı. Bu paylaşımların ardından Dembele'nin takipçileri hesaptaki gariplikleri fark etti ve konuyu sosyal medya spor gündemine taşıdı.

barcelonali-yildizin-twitter-hesabi-ele-gecirildi-gursesgzt.jpg

Fransız asıllı yıldız futbolcu Ousmane Dembele'nin Twitter hesabının dün gece saatlerinde internet korsanları tarafından ele geçirildiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun hesabından yapılan paylaşımların yanı sıra profil fotoğrafı da Fatih Terim olarak değiştirildi.

Twitter hesabının çalındığını resmi Instagram hesabından duyuran Ousmane Dembele'nin Twitter hesabı kısa bir süre sonra tekrar kendisine geçti. Olayın ardından dünya spor basını konuyu gündeme getirdi. Ousmane Dembele'nin şikayetçi olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir beyanı bulunmasa da ilerleyen günlerde Dembele'nin Twitter hesabını ele geçiren ve Türk olduğu düşünülen internet korsanlarının kimliğinin tespit edilmesi ve haklarında işlem yapılması bekleniyor.

Bir Grup Olayı Üstlendi "Evet biz yaptık"

Olayın sosyal medya platformlarında kısa bir süre içinde hızla yayılmasının ardından çok sayıda vatandaş Ousmane Dembele'nin hesabını ele geçirenlerin kim olduğunu araştırmaya başladı. U. K. T. isimli bir sosyal medya hesabı Dembele'nin Twitter hesabına yapılan saldırıyı üstlendi. Saldırıyı üstelen sayfanın geçmiş dönemlerde de Galatasaray ve Fatih Terim ile ilgili paylaşımlar yaptığı ve Fenerbahçe başta olmak üzere Galatasaray'ın rakiplerine karşı hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı görüldü. Barcelona'lı yıldız futbolcu Ousmane Dembele'nin hesabına yapılan saldırıyı üstlenen hesap şu ifadeleri kullandı;

"Evet biz yaptık. Yine olsun, yine yaparız. Bir futbolcunun hesabına Come To bilmem ne yazmaktan bunun ne farkı var? Dembele'nin hesabı dün gece saatlerinde tarafımca ele geçirilmiş olup sonrasında serbest bırakılmıştır. Ceza vereceklermiş uyardığınız için sağ olun. Ama böyle bir şey mümkün mü sizce? Böyle bir şey olabilir mi?"

Bu paylaşımı yapan U. K. T. isimli kullanıcı, paylaşımını kısa bir süre içinde sildi ve daha sonra hesabına erişilemez hale geldi.