Acun Ilıcalı'nın yeni hamlesi şaşırttı! Bir kulüp daha satın almak için kolları sıvadı!

Acun Ilıcalı'nın yeni hamlesi şaşırttı! Bir kulüp daha satın almak için kolları sıvadı!

Medya patronu Acun Ilıcalı Hull City takımını satın alması ile birlikte farklı bir sektöre yatırım yaparak dikkat çekmişti. Ilıcalı’nın futbol yatırımlarını artırmaya karar verdiği ileri sürüldü.

Ülkemizin medyatik yüzlerinden birisi olan ve senelerce hem kamera arkasında hem de kamera önünde çalışmalar yürüten Acun Ilıcalı, son dönemlerde en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer almaya devam ediyor.

Seneler önce muhabir olarak başlamış olduğu kariyerine çeşitli yarışma programlarını Türk televizyonlarına kazandırarak sunucu olarak devam eden sonrasında ise yapımcılığa geçiş yapan Acun Ilıcalı, son olarak 2018 yılında Tv8 kanalını satın alarak “medya patronu” olarak anılmaya başlandı. 4 yılı aşkın süredir Tv8 kanalında büyük başarılara imza atan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda “Exxen” platformunu kurdu ve medya patronluğunu dijitale de taşıdı.

Medya sektöründe büyük başarılara imza atan Acun Ilıcalı, senelerdir futbola olan ilgisi ile biliniyordu. Arkadaş çevresi ile sık sık halı saha maçları düzenleyen, Survivor yarışmasına futbol maçları ile yeni bir soluk kazandıran Acun Ilıcalı, bu ilgisini profesyonel bir platforma taşıyarak Hull City takımını satın aldı.

Hull City takımını satın aldığından bu yana dünya basınında da sık sık yer almaya başlayan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda takım oyuncularını Türkiye’ye getirdi. Unutulmaz anlar yaşayan Hull City oyuncularının mutlulukları kameralara yansırken Ilıcalı’nın futbol yatırımlarını genişletmek üzere olduğu öğrenildi. Söz konusu haber Fanatik Gazetesi’nde yayınlandı.

FANATİK DUYURDU!

acun-ilicalinin-yeni-hamlesi-sasirtti-bir-kulup-daha-satin-almak-icin-kollari-sivadi-2.jpg

Hull City ile ilgili bir haber derleyen Fanatik, Acun Ilıcalı’nın A takıma yükselme fırsatı bulamayan genç oyuncular için harekete geçtiğini yazdı. Genç oyuncuların mağdur olduğunu ifade eden menajer Liam Rosenior’un Ilıcalı’ya durumu ilettiği ve Ilıcalı’nın konuya şu şekilde karşılık verdiği öğrenildi: “Az önce bana belirtmiş olduğunuz şeyi Liam da akademiden A takıma gelmenin ve becerilerini göstermenin zorluğuna dikkat çekerek bizzat iletti. Greaves ve Levis- Potter’in geçmiş zamandaki yükselişleri, transferlerin pek olmamasından kaynaklanıyordu. Transfer yokken bu gençler yeteneklerini en iyi şekilde sergiliyorlardı. Biri Premier Lig’e giderken diğeri de parlamaya devam ediyor.”

BİR KULÜP DAHA MI GELECEK?

A takıma yükselme şansı bulamayan genç oyuncular için harekete geçen Acun Ilıcalı’nın yeni bir kulüp daha satın alacağı ve gençlere burada alan açacağı ileri sürüldü. Ilıcalı’nın bu kararını taraftarlar ile de paylaştığı iddia edildi.