Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu!

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu!

Konyaspor alt yapısında yetişen, büyüyen ve kendini bu yerlere getiren 27 yaşındaki genç ve dinamik stoper oyuncusu Abdülkerim Bardacı'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu. Dudak uçuklatan servet değerinde maliyet.. Haberin detaylar gursesgazetesi.com'da

Konyaspor alt yapısında yetişen, büyüyen ve kendini bu yerlere getiren 27 yaşındaki genç ve dinamik stoper oyuncusu Abdülkerim Bardacı'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu. Dudak uçuklatan servet değerinde maliyet..

Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki savunma oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, ''Profesyonel futbolcu Abdülkerim Bardakcı ve kulübü Konyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcumuzun eski kulübüne net 2 milyon 800 bin EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcumuz ile 2022-23 sezonundan başlayarak son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza 2022-23 sezonu için net 17 milyon TL, 2023-24 sezonu için net 19 milyon 550 bin TL, 2024-25 sezonu için net 23 milyon 460 bin TL ve şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde 2025-26 sezonu için net 29 milyon 325 bin TL sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadelerini kullanıldı.

İlhan Palut'tan Abdülkerim Bardakcı'ya övgüler, Marcao diri, çabuk, hamleleri sert oyuncu. Abdülkerim bazı durumlarda ve noktalarda Marcao'dan daha iyi olabiliyor. Oyun kurulumdan topun 1.bölgeden 2.bölgeye geçiş aşamasında ve duran toplarda ofansif anlamda Abdülkerim'i Marcao'dan daha etkili ve yaratıcı olduğunu görüyorum.

Abdülkerim Bardacı'dan sosyal medya hesabından Konyaspor'a ayrılık paylaşımı, Doğduğum, büyüdüğüm, geliştiğim, her şeyi öğrendiğim kulübüme veda zamanı geldi. Yaşamayan o taraftarı, o sahip çıkmayı, o bütünleşmeyi bilmez. Transfer sürecinde gösterdiği anlayışlı ve Babacan tavırlarından dolayı Fatih Özgökçen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir futbolcunun arkasında nasıl durulacağının en büyük örneğini verdi. Gelişmemde, bu seviyeye gelmemde emeklerini göz ardı edemeyeceğim İsmail Kartal ve İlhan Palut hocama çok teşekkür ediyorum. Yerini her zaman bende ayrı olacak. Son ve belki de en büyük teşekkürü büyük taraftarımıza yapıyorum. Her zaman yanımda oldunuz, gücünüzü, sevginizi hissettirdiniz. Dua ve desteğinizi gittiğim yerde de benden esirgemeyin, Sizleri seviyorum ve unutmayacağım. Elveda kulübüm...