Zuhal Topal’la Sofradanın kaynanalarından Nezahat Erdoğan kim?

Zuhal Topal’la Sofradanın kaynanalarından Nezahat Erdoğan kim?

Hafta İçi her gün FOX televizyonlarının gündüz kuşağında yer alan Zuhal Topalla sofra da programa kaynana ve gelinleri yarıştırmaya devam ediyor. 24 Mart Çarşamba itibariyle Güney Afrikalı gelini Germaine İkizler ile soflarını yarıştıracak kaynana Nezahat Erdoğan ı izleyiciler merak etti. Bizde siz okuyucularımız için Nezahat Erdoğan kimdir? Ve daha fazlasına araştırıp derledik.

Kaynana Nezahat Erdoğan Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşamına devam ediyor. Bir evlilik yapmış ve kocasından 30 yıl önce boşanmış. Nezahat, iki erkek iki kız olmak üzere 4 çocuğa sahip bir anne. Neşeli tavrıyla dobra dobra bir kadın. Haksızlığı asla kabullenemediğini ve çok dikkatli bir kişilik barındırdığını söyledi. Gelinini istemek amaçlı Afrika’ya gittiğini ve orada bulunan yerli kabilelerle birlikte dans ettiğini söyledi. İlk zamanlar geliniyle hiç anlaşamadığını söyleyen Nezahat gelini Germanie’ nin Türkçe öğrendikten sonra bu sorunu aştıklarını açıkladı.

Zuhal Topal’la Sofrada Nezahat Erdoğan’ın verdiği puanlar

Her hafta yeni yarışmacılar devam eden Zuhal Topal’la Sofrada Programı bu haftaki yayın aralığı 22 Mart Pazartesi günü ve 26 Mart 2021 Cuma günüdür. Dikkat çekerek seyirciden beğeni toplayan kaynana Nezahat in gelini bugün Çarşamba günü yarıştı. Nezahat Erdoğan daha önce yarışan gelinlerden Medine’ye 6 Nuriye’ye ise 4 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofradanın kaynanalarından Nezahat Erdoğan kim?