Youtube'un eğlenceli programı Buneamk Netflix'e mi transfer oluyor?

Youtube'un eğlenceli programı Buneamk Netflix'e mi transfer oluyor?

Türkiye'nin başarılı sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Berkcan Güven'in yıllar önce yayınladığı program tekrar gündeme geldi. Youtube'un eğlenceli programı Buneamk Netflix'e mi transfer oluyor?

Türkiye'nin başarılı sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Berkcan Güven'in yıllar önce yayınladığı program tekrar gündeme geldi. 3 yıl kadar önce Youtube platformunda yayınladığı "Buneamk" serisi ile şimdilerde milyonlarca izlenmeye ulaşan Berkcan Güven, programı belirli bir bölüm sonrasında devam etmemişti. Türkiye'de halen birçok kullanıcı tarafından izlenen ve sosyal medya da gafları yapılan buneamk programı Türkiye gündemine girdi.

Sosyal medyada bir kullanıcının Berkcan Güven'in buneamk özel programı çekmesi gerektiğini paylaşması sonrasında tweet viral oldu. Tweet son 24 saat içerisinde Türkiye gündeminde en fazla etkileşim alan içerik arasında yerini alırken Berkcan Güven ise gelen çağrılara yanıt verdi. Twitter hesabından açıklama yapan Berkcan Güven şu ifadelere yer verdi.

Sosyal medyada "dagger" isimli bir hesabın bir tweet görüntüsünü alıntılayarak "reynmen berkcan güven ve efe uygaç acilen bi masada oturup bu kızın videolarını izlemeliler ya buneamk özel bölüm" tweet paylaşması sonrasında tweet +55k etkileşime ulaştı.

Berkcan Güven ise bu tweete karşılık "bu tweet nasıl 29k like alıyor bu kadar istenen bi şey mi, buneamk isteyenler beğensin" açıklamasında bulundu. Berkcan Güven'in twiti 2 gün içerisinde 115 bin beğeni, 891 retweet ve 821 alıntıya ulaştı. Berkcan Güven twitter üzerinde yaşanan bu yoğun talep sonrasında ise takipçilerinin taleplerine yanıt vererek buneamk özel bölümünün geleceği bilgisini verdi.

Birkaç yıl önce Youtube platformunda Efe Uygaç ile birlikte sosyal medya içeriklerini eleştiren Berkcan Güven, şimdilerde tekrardan gündeme gelen programı ile ilgili paylaşımlara tekrar başladı. Başarılı fenomenin Twitter'da "#buneamknetflixegelsin" hashtagini paylaşması ile birlikte ise tweet Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Bunu daha önce yayında birisinin söylediğini açıklayan Berkcan Güven, içeriğinin TT olduğunu da takipçileri ile paylaştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Netflix ile bir işbirliği içerisinde olunacak mı merak edilmekte.