Yolun Açık Olsun filmi Duygu kimdir?

Yolun Açık Olsun filmi Duygu kimdir?

Netflix'in yeni filmi Yolun Açık Olsun, Duygu karakteri kimdir? Duygu karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Netflix'te kısa süre önce yayınlanan Türk yapımı Yolun Açık Olsun filmi izleyicilerden tam not aldı. Film ile ilgili pek çok detay merak edildiği gibi, oyuncu kadrosu da merak edilenler arasındaydı. Özellikle Duygu karakterini canlandıran oyuncu oldukça merak edildi. Peki Yolun Açık Olsun filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yolun Açık Olsun Duygu kim?

Yolun Açık Olsun Oyuncu Kadrosu

Filmin etkileyici konusunun yanı sıra filmin başarılı oyuncu kadrosu da merak edilenler arasına girdi. Filmde yer alan bilindik yüzler ve başarılı oyuncuların yanı sıra, fazla bilinmeyen ve nadir dizilerde ve filmlerde rol almış kişiler de bulunmaktaydı. Bu nedenle filmin oyuncu kadrosu oldukça merak edildi. İşte Yolun Açık Olsun filmi oyuncu kadrosu...

  • Engin Akyürek
  • Tolga Sarıtaş
  • Belfu Benian
  • Alpay Kemal Atalan
  • Ergun Kuyucu
  • Ebru Nil Aydın
  • Özlem Çakar Yalçınkaya

Yolun Açık Olsun Film Konusu

Film, eski bir ordu komutanının, arkadaşının sevgilisinin başka bir adamla evlenmesini engellemek amacıyla Dalyan'a gidişini ancak bu yolculukta bir muharebe trajedisinin acısını hatırlamasını ve travmalarla bezeli yolculuğunu anlatıyor.

Yolun Açık Olsun Duygu Kim?

Netflix yapımı Yolun Açık Olsun filminde oynayan ve performansı ile merak edilen sanatçılar arasına girmeyi başaran Belfu Benian, Duygu karakterini canlandırdı. Filmdeki rolü ve oyunculuğu ile oldukça beğeni toplayan Belfu Benian'ın daha önce herhangi bir dizi ya da filmde rol alıp almadığı merak konusu oldu. Peki Belfu Benian kimdir?

Belfu Benian Kimdir?

5 Ekim 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Belfu, üniversite de dahil olmak üzere tüm eğitim hayatını İstanbul'da tamamladı. Üniversitede ilk oyunculuğa adımını Devlet Konservatuarı Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girerek attı. Fakat şu ana kadar pek fazla dizi ve filmde rol almadı.

Belfu Benian'ın en bilinen oynadığı dizi ise "Sen Anlat Karadeniz" oldu. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği bu dizide de Belfu Benian izleyiciler tarafından merak edilmiş ve sevilmişti. Uzun süre sonra Yolun Açık Olsun filmi ile ekranlara dönen Belfu Benian'ın yeniden diğer yapımlarda rol alıp almayacağı merak konusu oldu.