Yaz dizileri belli oldu! Bu yaz hangi diziler başlayacak?

Yaz dizileri belli oldu! Bu yaz hangi diziler başlayacak?

Bu sezonda dizilerin sezon finali ya da final yapması ile birlikte yaz sezonunda başlayacak olan diziler belli oldu! Peki yaz sezonunda hangi diziler yayın hayatına başlıyor? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

2022 yılının yaz dizileri belli oldu! İzleyicilerin merakla bekledikleri yaz dizileri yayın hayatlarına başlıyor! Bazı dizilerin ilk tanıtımlarının yayınlanması ile birlikte yaz sezonu boyunca yayınlanacak olan diziler merak edilmeye başladı. Pek çok dizi sever, internette hangi dizilerin başlayacağı, konusunun ve oyuncu kadrosunun ne olduğu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki bu yaz ayında hangi diziler başlayacak? İşte 2022 yılının yaz dizileri...

2022 YAZ DİZİLERİ

İçimizdeki Ateş

icimizdeki-ates-dizisi-yayin-tarihi-icimizdeki-ates-konusu-oyunculari-gursesgzt.jpg

İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi bu yaz ayında yayın hayatına başlayacak. Hukuk fakültesinden mezun olan dört öğrencinin mezun olduktan sonra yollarının kesişmesini anlatmaktadır. Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile İçimizdeki Ateş dizisi şimdiden en çok merak edilen diziler arasında yer aldı. Dizi yakında başlayacak.

Sevmek Zamanı

sevmek-zamani-dizisi-konusu-nedir-sevmek-zamani-ne-zaman-baslayacak-sevmek-zamani-oyunculari-gursesgzt.jpg

Deniz Işın, İlan Şen, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş'ın yer aldığı Sevmek Zamanı, bu yaz sezonun en çok konuşulacak aşk dizisi olması bekleniyor. Başrollerinde Deniz Işın ve İlan Şen'in olduğu dizide Firuze ve Kaan'ın hayatlarının birlikte nasıl bir değişim yaşanacağı açıklanıyor. İki hayatın da farklı olarak anlatılan dramatik hikayesinin birlikte nasıl değiştiği izleyicilere verilirken, aşk ve eğlence dolu dakikalar izleyicileri bekliyor.

Gül Masalı

gul-masali-dizisi-ne-zaman-baslayaca-gul-masali-dizi-konusu-oyunculari-gursesgzt.jpg

Gülperi Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ve Bülent Düzgünoğlu'nun yer aldığı Gül Masalı dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak olan ekranların yeni yaz dizinin dram türünde olması bekleniyor. Gonca karakterinin hayatı ele alınan dizide geçmişin gizemi ile şimdiki hayatı arasında sıkışıp kalan bir genç kız vardır. Gizem, annesini kaybetmesi ile birlikte geçmişin gizemine kapılır. Annesinden kalan miras ile sırların ortaya çıkması Gizem'in hayatını bir anda değiştirmeye yeter.

Tozlu Yaka

yaz-dizileri-belli-oldu-bu-yaz-hangi-diziler-baslayacak-gursesgzt-1.jpg

Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Dakak'ın yer aldığı Tozlu Yaka dizisi, genç oyuncu kadrosu ile ekranlardaki yerini alacak. Zengin ve fakir öğrencilerin hikayelerine yer verilen dizi, bu yaz sezonunun en çok beğenilen ve sevilen dizisi olma yolunda aday gösteriliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, yakında ekranlara gelecek.

Gizli Kalsın

yaz-dizileri-belli-oldu-bu-yaz-hangi-diziler-baslayacak-gursesgzt-2.jpg

Halit Özgür ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Gizli Kalsın dizisi Haziran ayında yayın hayatına başlayacal. İki sivil polisin hayatını ekranlara getiren dizi, macera dolu ve keyifli bir serüveni ekranlara taşıyacak gibi duruyor. Başarılı oyuncu kadrosu ile de ilgiyi şimdiden üzerine çeken Gizli Kalsın, şimdiden beklenilen diziler arasına girdi.