Yasak Elma'da Şok Ayrılık! Yasak Elma Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu Nasıl Olacak?

Yasak Elma'da Şok Ayrılık! Yasak Elma Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu Nasıl Olacak?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da bir bir ayrılıklar yaşanıyor. Peki yeni sezona giriş yapmadan diziden hangi isimler ayrıldı?

Pek çok dizi bu sene senaryo ve reytingler sebebiyle TV ekranlarına veda ederken, hangi dizilerin yeni sezonda da devam edeceği merak konusu olmuştu. Sezon sonunda yavaş yavaş dizilerin final kararları açıklanırken, uzun süredir yayınlanan pek çok dizinin senaryonun artık ilerlemediği ve reytinglerinin düştüğü gerekçesiyle final yapacağı öğrenildi.

Uzun süredir çeşitli oyuncu değişiklikleri yaşansa da reytinglerdeki başarısını diğer dizilere kaptırmayan Yasak Elma dizisinin, bu sezon da sezon finali kararı alarak gelecek sezon için de anlaşma sağladıkları öğrenildi. Her sezonda pek çok oyuncu değişikliğine gidilen dizide, bu sezonda da değişiklikler yaşanacağı öğrenildi. Sezon finali itibariyle oyuncu kadrosundan hiç beklenmedik bir ismin diziden ayrılacağı öğrenildi. Sosyal medyada duyulan haber, dizinin sıkı takipçileri tarafından merak konusu haline geldi. Peki Yasak Elma dizisine vedan eden isim kim olacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Yasak Elma'ya Veda Eden İsim!

Diziye sezonun başının haricinde ara ara da yeni isimler girerek hikayeye farklı bir boyut kazandırmaktaydı. Bu sebeple her yeni gelen oyuncunun ardından illa ki dizinin kadrosundan da oyuncularda eksilmeler yaşanmakta. Bu sebeple rolü ne olursa olsun hikayeye etkisi olan isimlerin diziden ayrılması, diziye oldukça büyük bir etki katmaktadır. Diziye kısa bir süre önce veda eden Doğan karakterinin şoförü rolündeki Çetin'den sonra da dizide oyuncu eksilmelerinin yaşanacağı konuşuluyor. Bu isimler henüz net bir şekilde belirlenmese de sezon finalinin yaklaşması ile yeni sezona giriş yapmadan yavaş yavaş o isimlerin kim olduğunun açıklanacağı düşünülüyor. Her yeni sezona olduğu gibi bu sezona da bomba gibi bir giriş yapmayı düşünen Yasak Elma'nın yeni sezon için çalışmalar yapmaya başladığı da açıklandı. Peki Yasak Elma oyuncu kadrosunda kimler var?

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

  • Eda Ece - Yıldız
  • Biran Damla Yıldız - Kumru
  • Berk Oktay - Çağatay
  • Şevval Sam - Ender
  • Murat Aygen - Doğan
  • Melisa Doğu - Asuman
  • Ceyhun Mengiroğlu - Ekin
  • Barış Aytaç - Caner

Yasak Elma Hangi Günler Var?

Yasak elma her Pazartesi günü saat 20.00'da FOX ekranlarında yayınlanıyor.