Yasak Elma Ender öldü mü? Şevval Sam diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma Ender öldü mü? Şevval Sam diziden ayrılıyor mu?

Ekranların sevilen dizi Yasak Elma'da şok veda! Dizinin başrollerinden biri olan Şevval Sam'ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki Yasak Elma'dan Şevval Sam ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Oldukça uzun süredir devam eden Yasak Elma dizisi her sezonunda yeni oyuncular ile farklı hikaye ve entrikalar ile ekrana gelmektedir. Sezon finalinde bazı oyuncular diziden ayrılırken, yeni sezonda da yepyeni oyuncular ve hikayeleri ile ekranlarda oldukça eğlenceli dakikalara şahit olunmaktadır. Uzun bir süredir ekranlarda kalmayı başaran ve yeni sezonda da devam edecek olan Yasak Elma dizisi gelecek sezonda da ekranlarda olacak.

Bu sezon da Yasak Elma dizisinde Sezon Finali yaklaşırken, diziden bazı oyuncuların çıkması bekleniyordu. Bu ismin ise replikleri ve karakterleri ile meşhur olan dizinin başrollerinden biri Şevval Sam olduğu iddia edildi. Bu haberin üzerine Şevval Sam hayranları oldukça üzülürken, haberin doğruluk payı merak edilenler arasındaydı. Peki Ender karakterini canlandıran Şevval Sam diziden ayrılacak mı?

ŞEVVAL SAM DİZİDEN AYRILACAK MI?

Dizinin ilk sezonundan bu yana Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın bu sezonda diziden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Canlandırdığı karakter ile izleyicilerin oldukça sevdiği bir isim haline gelen, bunun yanı sıra da Ender karakterinin kullandığı replikler ve entrikacı kişiliği ile sosyal medyada gündem haline isim oldu.

Pek çok komedi ve mizah sayfası sosyal medyada Yasak Elma repliklerini paylaşırken, Ender karakteri de bu karakterlerin başında geldi. İlk sezonda eşinden kurtulmak isteyen ve bu nedenle garsonluk yapan bir kıza para vererek hayatlarına sokmasını, bunun yanı sıra da eşi ile aralarına girmesini isteyen bir karakter iken, Ender karakteri şu anda daha güçlü ve farklı bir karakter dönüşümü yaşadı.

İlk sezonlara oranla bu sezonda daha çok sevilen Şevval Sam'ın diziden ayrılma iddiaları da oldukça üzdü. Peki Şevval Sam diziden ayrılacak mı?

İddialar bir hayli güçlü iken Kanaldan ve dizinin yapımcısından herhangi bir açıklama gelmedi.

YASAK ELMA NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Yasak Elma dizisinin 5. sezon finalinin 13 Haziran 2022 tarihinde olduğu öğrenildi. Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise Sezon Finali'nin yaklaşması ile belli olacağı düşünülüyor. Bunun yanı sıra Şevval Sam dışında diğer oyunculardan da bazı isimlerin diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor.