Yasak Elma Dizisine Yeni Katılan Murat Kimdir?

Yasak Elma Dizisine Yeni Katılan Murat Kimdir?

Fox Tv ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da diziye 2 yeni oyuncu katıldı. Yasak Elma Murat Kimdir?

Fox Tv ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da diziye 2 yeni oyuncu katıldı. 6 sezondur aralıksız devam eden ve aldığı reytinglerle herkes tarafından sevilen dizi Yasak Elma'ya 2 yeni oyuncu katılıyor. Birçok oyuncunun katıldığı ve severek oynadığı diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisine yeni katılan Murat karakteri merak ediliyor. Dizide Murat karakteriyle rol alan ve yeni katılan ismin ise kim olduğu ve hangi projelerde yer aldığı araştırılıyor. Kullanıcılar internette "Yasak elma murat kim" araştırması yapıyor. Yasak Elma Murat Kimdir?

Çetin’e hayat veren Erdal Bilingen’in ölümünün ardından Yasak Elma’ya Doğan’ın (Murat Aygen) sağ kolu Murat rolüyle Can Ceylan katılacak. Dizide Murat rolüyle izleyicilerin karşısına geçecek olan Can Ceylan kimdir, işte detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

YASAK ELMA MURAT KARAKTERİNE HAYAT VEREN CAN CEYLAN KİMDİR?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya 2 yeni oyuncu katılacak. Dizide Murat karakterine hayat verecek olan Can Ceylan oldukça merak edilirken oyuncuya dair detaylar ise geldiği gibi Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay'ın Yıldız'la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır.

YASAK ELMA SON REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici grubunda birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI:

  1. Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1
  2. Survivor All Star - Tv8
  3. Yasak Elma - Fox Tv
  4. Üç Kuruş - Show Tv
  5. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber - Fox Tv
  6. Alparslan Büyük Selçuklu (Özet) - TRT 1
  7. Esra Erol'da - ATV
  8. Yasak Elma (Özet) - Fox Tv
  9. Prof Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar - Atv
  10. Müge Anlı ile Tatlı Sert - Atv