Yasak Elma Dizisine Yeni Katılan Feedo Kimdir?

Yasak Elma Dizisine Yeni Katılan Feedo Kimdir?

Türk televizyon tarihinin en başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisine yeni katılan Feedo kimdir detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Fox Tv ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da diziye 2 yeni oyuncu katıldı. 6 sezondur aralıksız devam eden ve aldığı reytinglerle herkes tarafından sevilen dizi Yasak Elma'ya 2 yeni oyuncu katılıyor. Birçok oyuncunun katıldığı ve severek oynadığı diziler arasında yer alan Yasak Elma dizisine yeni katılan Feedo karakteri merak ediliyor. Dizide Feedo karakteriyle rol alan ve yeni katılan ismin ise kim olduğu ve hangi projelerde yer aldığı araştırılıyor. Kullanıcılar internette "Yasak elma Feedo kim" araştırması yapıyor. Yasak Elma Feedo Kimdir?

Dizide sezon sonuna kadar Arap iş insanı Feedo rolüyle başarılı oyuncu Soydan Soydaş da rol alacak.Dizide Feedo rolüyle izleyicilerin karşısına geçecek olan Soydan Soydaş kimdir, işte detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

YASAK ELMA FEEDO KARAKTERİNE HAYAT VEREN SOYDAN SOYDAŞ KİMDİR?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya 2 yeni oyuncu katılacak. Dizide Feedo karakterine hayat verecek olan Soydan Soydaş oldukça merak edilirken oyuncuya dair detaylar ise geldiği gibi Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu, lise eğitiminden sonra Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Soydan Soydaş, günümüzde aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. 2014'te ise Küçük Ağa isimli dizide Okan karakterini canlandırdı.

1974 yılında dünyaya gelen Soydan Soydaş, Ankara doğumludur. Soydan Soydaş, Makber, Mükemmel Çift, Kızım Nerede, Senin Uğruna, Gümüş... Gibi yapımlarda rol almıştır..

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay'ın Yıldız'la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır.

YASAK ELMA SON REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici grubunda birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.