Yasak Elma Dizisinde Şok Veda! Berk Oktay Yasak Elma'dan Ayrılacak Mı?

Yasak Elma Dizisinde Şok Veda! Berk Oktay Yasak Elma'dan Ayrılacak Mı?

Yasak Elma dizisinde bir bir ayrılıklar başladı. Başarılı oyuncu Berk Oktay'ın diziye veda edeceği iddia edildi. Peki Berk Oktay Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı? Detaylar gursesgazetesi.com'da

Yasak Elma dizisinde sezon finaline gidilirken, dizide şok bir veda yaşanacağı iddia edildi. Sezon finali yaklaşırken heyecanın daha da arttığı dizide neler yaşanacağı oldukça merak ediliyordu. Yayınlanan tanıtım ile birlikte dizi daha da heyecanlı bir hal almaya başladı. Dizide her sezon finalinde oyuncuların diziden ayrılması ile birlikte her yeni sezonda da yeni isimlerin diziye katılması artık alışılmış bir durum haline geldi. Bu sezonunun bitimine günler kala da başrol oyuncularından olan ve bu sezonda hikayeye oldukça büyük katkısı bulunan Berk Oktay'ın yani Çağatay karakterinin diziden ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki Berk Oktay diziden ayrılacak mı?

Yasak Elma Yeni Bölüm Tanıtımı

Sezon finaline yaklaşırken dizi ile ilgili oldukça ilgi çekici dakikalar yaşandı. Yayınlanan tanıtımda özellikle Ender ve Yıldız karakterinin yeniden birlik olması dizinin izleyenlerini mutlu eden ve sevindiren detaylardan biri oldu. Bunun yanı sıra Doğan karakterinin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan Çağatay ile Ekin'in planlarının bir önceki bölümde aksaması ile yeni bölümde neler olacağı merak edilenler arasındaydı. Fakat diziden şok ayrılık kararın gelmesi ile yeni bölümde neler olacağı daha da çok merak edilmeye başlandı.

Berk Oktay Yasak Elma'ya Veda Ediyor!

İki sezondur oyunculuğu ve diziye olan katkıları ile oldukça ilgi çeken Berk Oktay, yeni sezonda olup olmayacağı merak edilen oyuncular arasındaydı. Fakat gelen haber ile birlikte başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı iddia edildi. Oyuncunun hayranları bu habere oldukça üzülürken, bunun yanı sıra diziden ayrılma sahnesi ile birlikte sezonun nasıl kapanacağı merak edilen bir diğer konu oldu. Peki Yasak Elma sezon finali ne zaman?

Yasak Elma Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Şu an 143. bölüm çekimleri süren Yasak Elma dizisinin 147. bölümü ile ekranlara kısa bir süreliğine veda edeceği öğrenildi. 13 Haziran'da yayınlanacak olan 147. bölümü ile sezon finali olacak olan dizide Berk Oktay haricinde başka oyuncunun kadrodan ayrılıp ayrılmayacağı bir diğer merak edilen konulardan oldu. Dizinin 143. bölümü ise bu Pazartesi günü yani 23 Mayıs'ta yayınlanacak.