Yargı yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yargı 35.bölüm yayın tarihi

Yargı yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yargı 35.bölüm yayın tarihi

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Yargı dizisi 34.bölümü ile sezon finali yaptı. Peki Yargı yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yargı 35.bölüm yayın tarihi

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Yargı dizisi 34.bölümü ile sezon finali yaptı. Bu sezon Kanal D ekranlarında başladığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çeken Yargı dizisi reyting rekorları kırıyor. Kanal D'nin bu sezon kış aylarında en başarılı yapımı olarak dikkat çeken Yargı dizisinin sezon finali ise Türkiye gündemine damgasını vurdu. Dizide son sahneler oldukça dikkat çekerken yeni sezonun ise ne zaman başlayacağı merakla takip ediliyor.

Yargı dizisinin sezon finalinde Ilgaz Kaya'nın vurulması izleyiciler de Kaan Urgancıoğlu'nun yeni sezonda olup olmayacağını araştırmasına başladı. Dizinin gelecek sezon ile ilgili bilgileri belli olurken detaylar ve yeni sezona dair detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

YARGI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından birisi olan Yargı dizisinin yeni sezonu ile ilgili net bilgiler gelmeye devam ediyor. Mayıs ayının orta haftasında sezon finali bölümünü çeken set ekibi şimdiden tatil planlarına başladı. Bu süreçte ise oyuncular 3 ay birbirlerinden ayrı kalacak iken yeni sezon çekimleri ve televizyon yayın tarihlerine dair detaylar haberde yer alıyor.

YARGI 35.BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında devam eden dizilerin yeni sezon ilk bölümleri Eylül ayının ilk 3 haftasında gerçekleşiyor. Buna göre ise Yargı dizisinin 35.bölüm yayın tarihi 12 Eylül ila 18 Eylül tarihleri arasında Kanal D ekranlarında yeni sezonu ile geri dönmesi bekleniyor.

Yargı dizisi ekibi set çalışanlarına 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yeni sezon için sete çıkılacağı tarihi ilettiği bilgilerine ulaşıldı. Buna göre Yargı dizisi 35.bölümü 18 Eylül 2022 tarihlerinde Kanal D ekranlarında olacak.

YARGI DİZİ KONUSU

Yargı, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazıldı. Dizi avukatların rekabete dayalı hikayesini konu alacaktır. Dizi, Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtıyor. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatacak olan Yargı dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak. Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı ve aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikayesiyle ‘Yargı’ pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak.