Yargı dizisi 35.bölüm senaryosu! Dizi senaryosu sızdırıldı, Ilgaz Kaya ölmedi!

Yargı dizisi 35.bölüm senaryosu! Dizi senaryosu sızdırıldı, Ilgaz Kaya ölmedi!

Yargı dizisinin nefes kesen sezon finali 29 Mayıs Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Yargı dizisi 35.bölüm senaryosu! Dizi senaryosu sızdırıldı, Ilgaz Kaya ölmedi!

Yargı dizisinin nefes kesen sezon finali 29 Mayıs Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başladığı ilk günden itibaren milyonlarca seyirci tarafından takip edilen Yargı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile birlikte herkesi farklı bir dünya içerisinde sokmayı başardı. Uzun süre sonra Türkiye'de farklı ve kaliteli işleri görülen Yargı dizisinin gelecek sezon senaryosu merak ediliyor.

Türkiye'de birçok diziler yabancı uyarlama olurken Yargı 35.bölüm senaryosu ise basına sızdırıldı. Buna göre ise "Ilgaz Kaya öldü mü" soru işaretleri ise Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. Detaylar ise basına düşen senaryoya göre açıklığa kavuştu. Yargı dizisi 35.bölümde neler yaşanacak merak edilirken işte gelecek sezonda gerçekleşecek tüm hikayeler Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

YARGI DİZİSİ 35.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal D ekranlarının başarılı işleri arasında yer alan Yargı dizisinin yeni sezonunda Yekta Tilmen ile mücadele devam edecek. Bu nedenle ise Yekta Tilmen'i canlandıran Uğur Polat 2022 - 2023 sezonunda da Yargı dizisi kadrosunda ki yerini almış oldu. Yargı dizisinin sezon finalinde Yekta ile ilgili yaşanılan gelişmelerde her ne kadar suç üstü yaklanıyor olsa da yine de hapisten çıkacak. Hapisten çıkmayı başaran Yekta Tilmen tekrardan Ceylin karakterinin başına bela olmaya devam edecek.

Yargı dizisinin yeni sezonunda izleyiciler tekrardan Ceylin ve Ilgaz'ın mutlu geçen evliliklerini izlemeye devam edecek. İkilinin birlikte gireceği davalar ve yaşayacağı maceralar izleyicileri şimdiden heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yargı dizisinde diziden ayrılan Laçin karakteri ile dizide yer alan Nilgün Türksever ve Serdar karakteri ile de dizide sevilen Eray Ertüren yeni sezonda dizide yer almayacak oyuncular oldu.

Yeni sezon gelmeden birçok oyuncu ile yollar ayrılırken gelecek sezonda yapıma dahil olacak birkaç yeni düşman karakterler yer alacak.Yargı’nın 2. sezonunda Ceylin’in tek uğraştığı kişi Yekta olmayacak yeni bir suçlu da Ceylin’in başına bela olacak.