Yalı Çapkını'nın son bölümü nefes kesti! Kazım öldü mü? Ferit ile Seyran'a ne olacak?

Yalı Çapkını'nın son bölümü nefes kesti! Kazım öldü mü? Ferit ile Seyran'a ne olacak?

Star TV’nin yeni sezon dizilerinden Yalı Çapkını, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile reyting listesinin zirvesine çıktı. İzleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde gerçek hayat hikayelerinden esinlenilerek ekranlara uyarlanan dizi projeleri, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dijital platformların giderek fazlalaştığı ve abone sayılarını günden güne arttırdıkları şu günlerde, kanal yönetimleri fark yaratabilmek ve izleyici potansiyellerini kaybetmemek adına gerçek hayat hikayelerini ekrana uyarlamaya başladı. Bu hareketin son dönem öncülerinden birisi olarak gösterilen ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, kitaplarından uyarlanan diziler ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Senelerdir psikiyatrist olarak kariyerini sürdüren ve son yıllarda da hasta hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı romanları ile dikkatleri üzerine çeken Gülseren Budayıcıoğlu, ilk olarak Tv8 kanalında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisi ile ekranlarda adının geçmesini sağladı. Birçok kişi tarafından etik dışı hareket ettiği gerekçesi ile eleştirilse de hastalarının sırlarını deşifre etmediğini yalnızca onlardan esinlendiğini savunan Budayıcıoğlu, sonrasında “Masumlar Apartmanı” ve “Camdaki Kız” dizileri ile büyük bir çıkış yakaladı. Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenilerek ekranlara getirilen son dizi ise Yalı Çapkını oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” isimli kitabından uyarlanan ve sezon başında yayın hayatına start veren Yalı Çapkını dizisi, Star TV’nin iddialı yapımlarından birisi haline geldi. Dün akşam 9’uncu bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan sevilen dizi, final sahnesi ile adeta nefes kesti.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN 9’UNCU BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

yali-capkininin-son-bolumu-nefes-kesti-kazim-oldu-mu-ferit-ile-seyrana-ne-olacak-001.jpg

Dün akşam 9’uncu bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisi, yine izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Suna’yı kaçıran Ferit ve Seyran, Suna’yı bir halıya sararak konağa soktu. Suna’nın nerde olduğunu bilmeyen Kazım ise hıncını Esme’den aldı. Esme’ye şiddet uygulayan Kazım, sonrasında Esme’nin “Seyran’ım ablasını kurtardı” sözlerini duyarak Seyran’ın evini bastı.

Seyran’ın evine gelen ve herkesten gizli odasına çıkarak onu yatağa yatırıp boğazını sıkan Kazım, o esnada odada saklanan Suna tarafından fark edildi. Kardeşinin uğradığı şiddete sessiz kalmayan Suna, babasının ensesine vurdu. Kanlar içerisinde yatağa yığılan Kazım’ın ölüp ölmediği merak edilirken olanlara Ferit de şahitlik etti.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her hafta yeni bölüm sonrası fragman yayınlayan Yalı Çapkını, bu hafta beklenen fragmanı henüz yayınlamadı.