Yalı Çapkını dizisinin 9'uncu bölüm fragmanı yayınlandı! Kazım Seyran'ı yatağa yatırıp, boğdu!

Yalı Çapkını dizisinin 9'uncu bölüm fragmanı yayınlandı! Kazım Seyran'ı yatağa yatırıp, boğdu!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenerek TV’ye uyarlanan ve şu sıralar reyting rekorları kıran Yalı Çapkını isimli dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni fragmanın ayrıntıları…

Son dönemlerde TV ekranlarında yayınlanan diziler günden güne reyting kaybına uğrarken bunun başlıca nedeni olarak dijital platformların varlıkları olarak gösterildi. İzleyicilerin aynı konulardan ve aynı tip oyunculardan sıkıldıkları bu sebep ile de tek platform üzerinden yüzlerce farklı içeriğe erişim imkanı tanıyan dijital platformlara yöneldikleri ileri sürüldü. En çok takip edilen dizilerin bile reyting kurbanı olmaya başlaması, bu iddiayı doğrular nitelikte oldu.

Sıklık ile gerçek hikayelerden esinlenilmiş olan dizileri izlemeyi tercih etmeye başlayan izleyiciler, TV ekranlarında yayınlanan benzer içerikleri yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda yeni sezon ile birlikte yayınlanmaya başlamış olan Yalı Çapkını, son dönemlerin açık ara en çok seyredilen içeriklerinden birisi olarak öne çıktı.

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Kral Kaybederse” isimli kitabından esinlenerek Star TV ekranlarına uyarlanan ve sezon başında yayın hayatına başlamış olan Yalı Çapkını isimli dizi, Budayıcıoğlu’nun hastalarından birinin hayatını yansıttığı için büyük merak uyandırdı. Aslında gerçekte kimin hikayesi olduğu bilinen ancak etik kurallar sebebi ile basından saklanan bu proje, reyting rekorlarını alt üst ederek izleyicilerin ilgi odağı haline geldi.

Son olarak 8’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisi, 9’uncu bölümünün iki yeni fragmanı ile büyük heyecan uyandırdı. Son bölümde Suna’nın Ferit’i öptüğünü duyan baba Kazım’ın Suna’yı zorla biri ile evlendirme çabasının nasıl sonlanacağı merak konusu oldu.

SUNA’YI KAÇIRDILAR!

yali-capkini-dizisinin-9uncu-bolum-fragmani-yayinlandi-kazim-seyrani-yataga-yatirip-bogdu.png

9’uncu bölümünün yeni fragmanı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde, inanılmaz bir iş birliği yapılacağı görüldü. Pelin, Ferit, Seyran ve Abidin’in el ele vererek Suna’yı Kazım’ın yanından kaçırdıkları ve halıya sararak yalıya soktukları sahne, sosyal medyaya damgasını vurdu.

SEYRAN’I BOĞDU!

Suna’nın Seyran tarafından kaçırıldığından şüphelenen Kazım, yalıyı bastı. Seyran’ı yatağın üzerine yatırarak boğazını sıkan Kazım, Ferit tarafından görüldü. Ferit’in Seyran’ı koruyup korumayacağı ise merak konusu oldu.