Verdiği Kilolar ile Dikkat Çeken Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, Yeni Projelerini Açıkladı!

Verdiği Kilolar ile Dikkat Çeken Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, Yeni Projelerini Açıkladı!

Ekranların sevilen simalarından birisi olan oyuncu Pelin Karahan, verdiği kilolar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan ünlü oyuncu, yeni projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Karahan’ın açıklamaları

Kariyer hayatına Cemalim isimli dizide canlandırdığı Zeynep karakteri ile başlayan ancak asıl popülerliğe 2007 yılında yayınlanmaya başlamış olan Kavak Yelleri dizisinde ki Aslı karakteri ile ulaşan Pelin Karahan, yine gündemde yer almayı başardı. Oyunculuk kariyeri ile olduğu kadar güzelliği ve mütevazi aile hayatı ile de magazin gündeminde kalmaya devam eden ünlü oyuncu, yeni sezona ilişkin projelerini açıkladı. Karahan’ın meslek hayatına ilişkin yaptığı açıklamalar, onu ekranlarda görmek isteyen hayranlarını sevindirdi.

Kilolar Gidince Gündeme Düştü!

Uzun bir süredir yaptığı sporları ve beslenme düzenini de paylaşan Pelin Karahan, kısa süre içerisinde verdiği kilolar ile gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişinin “çok zayıflamışsın, olmamış” yorumlarına maruz kalan ama bir o kadar kişiden de beğeni toplamayı başaran Pelin Karahan, güzelliği ile büyülemeye devam ediyor.

Dizi ile Ekranlara Gelecek!

pelin-karahan.jpg

İki yıldır TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli projede yer alan ve çekimlerden ötürü oldukça tempolu bir hayat düzenine sahip olan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Magazin muhabirleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren ünlü oyuncu, şu an için birçok senaryo okuduğunu ancak net bir şekilde bir proje için karara varamadığını belirtti.

Yeni sezon için ulusal kanalların projeleri ile görüştüğünü belirten ünlü oyuncu Pelin Karahan, net bir şeyin olmadığını ancak eylül ayında ekranlarda olacağını düşündüğünü ifade etti.

Hem Turne Hem Film!

Şaşırt Beni isimli tiyatro oyununun kadrosunda yer alan Pelin Karahan, yakın zamanda turneye çıkacaklarını ve Bursa, İzmir, Ankara şehirlerinde oyun sergileyeceklerini ifade etti. Selçuk Aydemir ile Güven Bana isimli bir komedi filmi için hazırlık içerisinde olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu müjdesi ile de hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.