Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek kimdir?

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek kimdir?

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek tekrar gündemde. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırmış olan Hilal Altınbilek hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

30 yaşında olan yetenekli ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla tekrar gündeme geldi. Eskiden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırmış olan Hilal Altınbilek ekranların en yetenekli oyuncularından birisi. Küçüklüğünden beri tiyatro eğitimi almakta olan Hilal Altınbilek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da da eğitim görmüştür.

İlk ünlü çalışması olan Derin Sular dizisinde İrem karakterini canlandırmış olan Hilal Altınbilek ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlayarak gittikçe yükselmeyi başardı. İdo Tatlıses ile birlikte olduğu haberleriyle geçtiğimiz senelerde gündeme gelen Hilal Altınbilek günümüzde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yer almaktadır. Hilal Altınbilek ünlü ismin yer aldığı dizide güzelliğiyle ve oyunculuğuyla hayranları etkilemeye devam etmektedir.