Ünlü Oyuncu Berrak Tüzünataç Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor: Yazı Seviyoruz Hem İş Hem Tatil Yapacağız!

Ünlü Oyuncu Berrak Tüzünataç Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor: Yazı Seviyoruz Hem İş Hem Tatil Yapacağız!

Mankenlik mesleği ile tanınan sonrasında ise başarılı performansı ile oyunculuk sektörüne geçiş yapan ünlü isim Berrak Tüzünataç, uzun bir aradan sonra dizi setlerine dönme kararı aldı. İşte Berrak Tüzünataç ve yeni dizisine ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, uzun bir aranın ardından dizi setlerine döneceğini müjdeledi. Tüzünataç’ın yeni projesi, şimdiden merak konusu oldu.

Dizi Setlerine Hızlı Bir Geri Dönüş!

Filinta, Son, Ezel, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl, Dip, Kurşun ve daha pek çok ekran dizisinde rol alan ve güzelliği ile olduğu kadar oyunculuk performansı ile de izleyicileri büyülemeyi başaran Berrak Tüzünataç, uzun bir aranın ardından dizi setlerine dönemeye hazırlanıyor.

Son olarak dijital platformlardan Netflix’te yayınlanan Fi isimli dizide rol alan, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven gibi isimler ile başarılı bir performans sergileyen Berrak Tüzünataç, bu kez de ekran dizisi içerisinde yer alacağını açıkladı. Hayallerim, Babam ve Sen isimli dizi yapım ile ekranlara dönecek olan Berrak Tüzünataç, yeni projesi ile hayranlarını sevindirmeyi başardı.

“Hem İş Hem Tatil!”

berrak-tuzunatac.jpg

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ve dizi çekimlerinin yaz ayları itibari ile başlayacağını belirten Berrak Tüzünataç, “Yaz sevdiğimiz bir mevsim. Bu vesile ile hem iş hem tatil yapmış olacağız” açıklamalarında bulundu. Tüzünataç, tüm ısrarlara rağmen diziye ilişkin bir ayrıntı vermedi.

Dizi Başlamadan Ayrılık Rüzgarları Esmeye Başladı!

Focus Film’in yapımcılığında Kanal D ekranları için hazırlanan Babam, Hayallerim ve Sen isimli dizi, henüz başlamadan ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Son olarak Masumlar Apartmanı isimli TRT 1 dizisinin kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz hafta dizinin final yapması ile birlikte ekranlara veda etmiş olan oyuncu Tansel Öngel, Berrak Tüzünataç’ın da içinde olacağı Babam, Hayallerim ve Sen isimli yapım ile el sıkışmış ancak sonrasında yaşanan bir anlaşmazlıktan ötürü çekimler başlamadan diziden ayrılma kararı almıştı.

Merak ile beklenen Babam, Hayallerim ve Sen isimli diziye ilişkin henüz geniş kapsamlı bir açıklama bulunmuyor olsa da dizinin erkek başrol oyuncusunun Ozan Dolunay olacağı, Dolunay’ın dizide bir fenomeni, Tüzünataç’ın ise onun menajerini canlandıracağı açıklanan gelişmeler arasında yer alıyor.