Ünlü Oyuncu Aslı Bekiroğlu Kendi Kendini Yaktı! Söylediği Sözler, Merhum Barış Akarsu'nun Sevenlerini Çılgına Çevirdi!

Ünlü Oyuncu Aslı Bekiroğlu Kendi Kendini Yaktı! Söylediği Sözler, Merhum Barış Akarsu'nun Sevenlerini Çılgına Çevirdi!

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra film projesinden çekildiğini duyurdu. İşte Bekiroğlu’nun açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

2007 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden ve tüm sevenlerini yasa boğan merhum şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan filmin başrol kadın oyuncusu için ekranların sevilen yüzü Aslı Bekiroğlu ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Ancak dün Aslı Bekiroğlu’nun gazeteciler ile ayak üstü sohbet ederken sarf ettiği cümleler, projenin kaderini değiştirmek ile birlikte hem Aslı Bekiroğlu’nun kariyer hayatını etkiledi hem de Barış Akarsu’nun sevenlerinin büyük tepkileri ile karşılaştı.

Önce Hangi Karakteri Canlandıracağını Açıkladı!

Yer aldığı projeler ve özel hayatı ile gündemde kalmayı başaran oyuncu Aslı Bekiroğlu, dün düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Tören çıkışı görüntülenen ve muhabirlerin kendisine yönelttikleri soruları cevaplayan Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu’nun hayatının ele alınacağı bir filmde rol almaktan ötürü mutlu olduğunu ve filmde Barış Akarsu’nun o dönem kız arkadaşı olan Zeynep karakterini canlandıracağını ifade etti.

Sonra Kimsenin Anlam Veremediği Cümleler Kurdu!

asli-be.jpg

Muhabirler ile sohbeti esnasında kendisine yöneltilen “Barış Bey’in trajik bir ölümü oldu. Bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?” sorusuna önce gülen, sonrasında da kimsenin anlam veremediği sözleri sarf eden Aslı Bekiroğlu, şu ifadeleri kullandı: “Ay ne diyeyim hayatım? Başı sağ olsun yani. Ne denir ki? Tövbe yarabbim.”

Projeden Çekildiğini Duyurdu!

Yaptığı talihsiz açıklamadan sonra sosyal medya kullanıcılarından ve diğer platformlardan büyük tepki toplayan Aslı Bekiroğlu, akşam saatlerinde bir paylaşım yaparak, projeden çekildiğini duyurdu. Bekiroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Proje hakkında konuşma yasağı olduğu için spoiler verme korkusu ile o an film ile ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafından üzüntü ile karşılandı. Benin isteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğumdan beri anısına ve hikayesine büyük saygı duyduğum, bu neden ile de filminde yer almayı çok istediğim sanatçının sevenleri ve yakınlarından tüm samimiyetim ile özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.”