Ünlü model Cara Delevingne kimdir?

Ünlü model Cara Delevingne kimdir?

Dünyaca ünlü bir model olan Cara Delevingne, her zaman merak edilen mankenlerden biri olmuştur. Dünyanın her alanında büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Hal böyle olunca Delevingne’nin hayatı da çok konuşulan hayatlardan biri. Peki, Cara Delevingne kimdir? Haberin detaylarında.

1992 yılında İngiltere Londra’da doğan Delevingne, kendisi gibi model olan Poopy Delevingne’nin kardeşidir. Aynı zamanda ünlü yayımcı Sir Jocelyn Stevens’ın torunudur. Delevingne’nin abası emlakçı annesi ise kişisel alışveriş uzmanıdır. Zengin bir ailenin çocuğu olan Delevingne, 2011 yılında reklam kampanyaları için H&M Authentic Collection, Blumarine, Zara, Chanel ve Jones gibi markaların modeli olarak çalışarak ismini duyurdu.

2012 yılında Victoria Secret defilesinde performans sergilemiş ve Vogue kapak kızı olarak ünlenmiştir. Delevingne, model olmanın yanında başarılı bir oyuncudur aynı zamanda. Anna Karinina, London Fields, The Face of an Angel ve Pan gibi yapımlarda yer almıştır.

Delevingne’nin bu kadar göz önünde olması özel hayatını da birçok insan için meraklı hale getiriyor. Cinsel yaşamını merak eden birçok insanın olduğunu söyleyebiliriz. Delevinge, oyuncu Michelle Rodriguez birliktelik yaşayarak cinsel kimliğine açıklık getirmiştir. Delevingne ardından Rita Ora, Sienna Miller, Karlie Kloss, St. Vincent olarak bildiğimiz Annie Clark ve Amber Heard gibi ünlü isimlerle birliktelik yaşamıştır.