Tv8 Ekranlarında Yunanistan- Türkiye Rüzgarı! Survivor All Star Yunan Takımları Konuk Etti! Evrim Neden Bayıldı?

Tv8 Ekranlarında Yunanistan- Türkiye Rüzgarı! Survivor All Star Yunan Takımları Konuk Etti! Evrim Neden Bayıldı?

Hem Türkiye’de hem de bazı dünya ülkelerinde ekranların sevilen yarışma programı haline gelmeyi başarmış olan Survivor, dün geceki Türk- Yunan karşılaşmaları ile solukları kesmeyi başardı.

Yayın hayatında 15 yılı aşkın süreyi geride bırakmayı başarmış olan Survivor yarışması, ülkemiz başta olmak üzere Romanya ve Yunanistan ülkelerinde de seyirciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bunun bir örneği olarak Yunanistan’ın Survivor yarışmasında ara ara konuk olan program sahibi Acun Ilıcalı, dün akşam da Yunan yarışmacıları Türk takımları ile eşleştirdi. İki ülke tarafından da heyecan içerisinde takip edilen yarışma, eğlenceli anlara şahitlik edilmesini sağladı.

Türk ve Yunan Yarışmacılar Beraber Yarıştılar!

Zorlu bir dokunulmazlık oyunu haftasının geride bırakılmasının ardından eğlenceli bir konsept düzenleyen Acun Medya, Survivor Türkiye ve Survivor Yunanistan takımlarını bir araya getirdi. İki ülkenin de Gönüller ve Ünlüler takımlarını bir araya getiren Acun Medya, Türk ve Yunan yarışmacıların birbirlerine karşı yarışmasını sağladı.

Dün akşam yayınlanan bölümde Türk ve Yunan yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Acun Ilıcalı, oyunu kazanan takımın büyük bir partiye gideceğini ve Cemal Can Canseven’in DJ’lik performansı eşliğinde eğleneceğini duyurdu.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

survivor.jpg

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Türk ve Yunan yarışmacıların kıyasıya rekabetleri gözler önüne serildi. Ödülün büyük olmasından ötürü inanılmaz hızlara ulaşan yarışmacılar, ilgili ödüle kavuşabilmek adına bütün güçlerini ortaya koydular. Yarışmanın kadınlar etabını da erkekler etabını da Gönüllüler takımı kazandı. Böylelikle Gönüllüler takımında yarışan Yunan ve Türk yarışmacılar muhteşem partiye gitmeye hak kazandılar.

Yeni Fragman Korkuttu!

Survivor All Star’ın bugün yayınlanacak olan bölümüne ilişkin fragman paylaşıldı. Fragmanda bir ödül oyunu oynanacağı görüldü.

Survivor All Star’da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının 6’sını da kaybeden Gönüllüler takımı, adalarından birini göndermeyi garanti etmiş oldu. Potada olan isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan Evrim Keklik’in ise yeni fragmanda bayıldığı görüldü. Yarışmacının sevenleri duruma ilişkin açıklama bekliyorlar.