Turner ve Hooch dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Turner ve Hooch dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Disney +'ta yayınlanmaya başlayan Turner & Hooch dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunu öğrenmek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Disney +’ta yayına giren Tuner & Hooch dizisinin yönetmenliğini Robert Duncan McNeill ve James Genn üstleniyor. Dizide Lester Chao adlı hackerı tutuklamak için verilen mücadele anlatılıyor. Kolluk kuvvetleri için çalışan dedektifler Scott Tuner ve ortağının yerini tespit ederek yakalar.

Tuner & Hooch dizisi konusu

Günümüzde yapımcılar özgün içerikler üretmek yerine daha önceki içerikleri güncelleyerek karşımıza çıkarıyor. Bu yapımlardan biri olan Tuner & Hooch’da, dedektiflik hayatının dışında titiz ve ve programlı bir kişi olan ve temizlik robotuna oda arkadaşı gözüyle bakan yalnız bir karakter anlatılıyor. Hooch bölümü ise Tuner’ın babasının ölmesiyle ortaya çıkan bir gelişmedir. Vasiyetinde ‘’köpeğimle Tuner ilgilensin’’ yazmaktadır. Tuner günün sonunda ilginç bir manzarayla karşılaşır. Hooch evi yerle bir etmiş, robotu bozmuştur.

Hooch’u başka birine bırakamayan Tuner, Hooch ile zaman geçirmeye başlar. Her ne kadar anlaşmazlık yaşasalar da zamanla Hooch ile çok yakın arkadaş oluyorlar.

Tuner & Hooch dizisi oyuncu kadrosu

Josh Peck (Scott Tuner)

Paul Campbell (Grady Garland)

Reginald VelJohnson (David Sutton)

Becca Tobin (Brooke)

Matt Hamilton (Trent Havelock)

Serje Basi (Barrios)

Caitlin Howden (Jenna)

Gavin Langelo (Marcus)