Türk Televizyon Tarihinin En İyisi 6 Sene Sonra Geri Dönüyor! Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak? Necati Şaşmaz açıkladı..

Türk Televizyon Tarihinin En İyisi 6 Sene Sonra Geri Dönüyor! Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak? Necati Şaşmaz açıkladı..

Türk televizyon tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi tekrar ekranlara geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak? Kurtlar Vadisi Ekranlara Geri Ne Zaman Dönüyor?

Türk televizyon tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi tekrar ekranlara geri dönüyor. Yıllar önce tüm Türkiye'yi ekranlara kitleyen en önemli yapımlar arasında yer alan Kurtlar Vadisi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dizi ile ilgili geçtiğimiz dönemde Necati Şaşmaz'dan açıklamalar gelirken Kurtlar Vadisi dizisinin yeni proje adının Kaos olacağı duyurulmuştu. Başrolünde tekrardan Necati Şaşmaz'ın yer alacağı belirtilirken dizinin ise yayın tarihi henüz belli olmadı.

Türk televizyon tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi projesinin ilk dizi, Kurtlar Vadisi adıyla 2003 yılında yine Show TV'de yayınlandı ve 97 bölümden oluşuyordu. Daha sonra Kurtlar Vadisi Terör adında bir dizi yayınlanmaya başladı ama tepkilere neden olduğu için RTÜK tarafından yayından kaldırıldı.

kvp.jpeg

Daha sonra, 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu yayına başladı. 10 sezon ve 300 bölüm yayınlanan dizi, ilk 3 sezon boyunca Show TV'de yer aldı. 4. sezonda Star TV'ye geçen dizi, 5. sezonda ise Atv'ye transfer oldu. 6. sezon TNT'de yayınlandıktan sonra. 7 ve 8. sezonlar yeniden Atv'de yer aldı. Son iki sezon Kanal D'de yayınlandı ve dizi, yayın hayatına veda etti.

6 SENE SONRA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Necati Şaşmaz yeni projeye dair açıklamalarda bulundu. İzleyicileri heyecanlandıran bu gelişmeler sonrasında ise neler yaşanacağı bilinmiyor. Kurtlar Vadisi Kaos projesine dair açıklamaları ise şu şekildeydi..

"“Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız. Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.” dedi.

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sevilen dizinin halen yayın tarihi belli olmazken ünlü isimlerden ise bu süreçte herhangi bir açıklama gelmedi.

Yeni projeye dair ilk önce Kanal D'de başlayacağı iddiaları yer alırken sonrasında ise Show Tv ekranlarında yayınlanacağına dair bilgiler gündemde yer alıyordu.

Son edinilen bilgilere göre ise kanal anlaşmalarının tamamlandığı ve gizlilik içerisinde yürütüldüğü bilgisine ulaşıldı. Kurtlar Vadisi Kaos 2022 Eylül ayında tekrardan başlaması bekleniyor.