TRT Spor Yıldız frekans bilgileri 2022, şifresiz mi?

TRT Spor Yıldız frekans bilgileri 2022, şifresiz mi?

19 Mayıs 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan TRT Spor Yıldız kanalının frekans bilgileri ve şifresiz olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Peki TRT Spor Yıldız frekans bilgileri 2022, şifresiz mi?

19 Mayıs 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan TRT Spor Yıldız kanalının frekans bilgileri ve şifresiz olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin televizyonu TRT her sene yaptığı geliştirmeler ile birlikte vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ise 2021 yılının Mayıs ayında yayın hayatına başlayan TRT Spor Yıldız frekans bilgileri ve şifresiz olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

TRT Spor Yıldız veya eski adıyla TRT Spor 2, TRT tarafından kurulan bir spor televizyon kanalı. 21 Eylül 2019'da test yayınlarına başladı. 19 Mayıs 2021 tarihinden itibaren kanal normal yayına geçmiş ve kanalın adı TRT Spor Yıldız olarak değiştirilmiştir. Gençlere yönelik spor branşlarını yayınlanmaktadır.

TRT SPOR YILDIZ ŞİFRELİ Mİ?

Türkiye'nin televizyonu TRT, yeni yayın hayatına başlayan ve gençlere yönelik spor branşlarını yayınlayan kanal olarak bilinmektedir. TRT Spor Yıldız kanalı şifreli mi şifresiz mi tartışmaları yer alırken vatandaşlar detayları merak ediyor.

TRT Spor Yıldız kanalı şifresiz olarak yayın hayatına devam etmektedir.

TRT SPOR YILDIZ FREKANS BİLGİLERİ 2022

Türksat 4A uydusunda hizmet veren kanalın frekans bilgileri şu şekilde:

Türksat 4A 11958 V 27500 5/6 (SD/HD)

TRT SPOR YILDIZ YAYIN PLATFORMLARINDA NEREDE, KAÇINCI KANALDA?

TRT Spor Yıldız kanalı Türkiye'de hizmet veren dijital ve geleneksel medya yayın platformlarında hangi platformda ve kaçıncı kanalda olduğu araştırılmaya başlandı. Buna göre ise gelen bilgiler doğrultusunda en güncel kanal sıralamaları ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

TRT Spor Yıldız kanalı en sık ve yaygın kullanılan dekoder olan Digiturk platformunda 87. kanalda hizmet vermektedir. Avrupa futbolu ve hazırlık karşılaşmaları ile bilindik platformlar arasında yer alan D-Smart ise 86. kanalda (HD) olarak hizmet vermektedir.

KabloTV uydusunda 242. kanalda HD olarak ve Turkcell TV Plus'da ise 71.kanalda hizmet vermektedir. TRT Spor Yıldız kanalı Tivibu platformunda 85. kanal ve Vodafone TV'de ise SD olarak 72. kanalda hizmet veriyor.

TRT Spor Yıldız kanalı aktif olarak 6 platformda hizmet veriyor. İşte açık liste:

  • Digiturk 87. kanal
  • D-Smart 86. kanal (HD)
  • KabloTV 242. kanal (HD)
  • Turkcell TV+ 71. Kanal
  • Tivibu 85. Kanal
  • Vodafone TV 72. kanal (SD)