TRT ekranlarında Mükemmel Eşleşme dizisi başlıyor! Mükemmel Eşleşme dizi konusu, oyuncuları

TRT ekranlarında Mükemmel Eşleşme dizisi başlıyor! Mükemmel Eşleşme dizi konusu, oyuncuları

TRT 1 ekranlarında Seksenler'in üzücü vedası sonrasında yeni dizi projesi yer alacak. TRT ekranlarında Mükemmel Eşleşme dizisi başlıyor! Mükemmel Eşleşme dizi konusu, oyuncuları

TRT 1 ekranlarında Seksenler'in üzücü vedası sonrasında yeni dizi projesi yer alacak. 19 Mayıs'da açıklanan gelişmelere göre ise Seksenler dizisinin final yapacağı açıklanırken yerine gelecek yeni projenin detayları da belli oldu. TRT ekranlarında hafta içi her gün ana haber başlamadan önce yeni bölümleri ile yayınlanan Seksenler dizisinin üzücü vedası sonrasında yeni dizi projesi geliyor.

Birol Güven imzalı Seksenler dizisinin final yapması ile birlikte yeni projeye dair detaylar da belli oldu. Seksenler dizisinin oyuncuları farklı projeler ile şimdiden anlaşma sağlarken Birol Güven ise Mükemmel Eşleşme adında yeni bir proje ile TRT ekranlarında yer almaya devam edecek. TRT 1 Mükemmel Eşleşme dizi konusu ve oyuncuları Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

TRT 1 MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİ KONUSU

Birol Güven imzalı dizinin ismi Mükemmel Eşleşme olarak belirlenirken oyuncu kadrosunda yer alacak isimler belli oldu. Dizi hakkında ilk gelişmeler şöyle:

Eğlenceli bir aile dizisi olacak olan mükemmel eşleşme için çekim hazırlıkları başladı.

TRT 1 MÜKEMMEL EŞLEŞME DİZİ OYUNCULARI

Seksenler dizisinin planlanan finalinin ardından TRT 1 ekranlarında yeni proje de kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor. Buna göre ise Mükemmel Eşleşme dizisinin konusunu belli olurken dizi oyuncuları da kısa süre içerisinde belli oldu.

Mükemmel Eşleşme dizi oyuncuları basına sızdırıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise Mükemmel Eşleşme dizi oyuncuları haberde yer alıyor. İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin oyuncu kadrosu..

  • Ahmet Kayakesen
  • Ayşegül Günay
  • Cem Zeynel Kılıç
  • Eylül Öztürk
  • Ayhan Taş
  • Volkan Severcan
  • Asuman Dabak

Gazeteci Birol Güven'e ait Mükemmel Eşleşme dizi projesi çok yakında TRT 1 ekranlarında başlayacak.