Tozlu Yaka dizisinde kimler oynuyor? Dizi yayın tarihi, konusu

Tozlu Yaka dizisinde kimler oynuyor? Dizi yayın tarihi, konusu

Eğlenceli konusu ile yaz ayına damga vuracak dizilerden biri olacak Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Peki Tozlu Yaka ne zaman başlayacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Zengin ve fakir öğrencilerin hayatını konu edinen dizi, kadrosu ile yaz ayına damga vuracağı tahmin edilen diziler arasında yer aldı. Dizinin konusunun yanı sıra genç oyuncu kadrosu ve sevilen yüzlerin olması dizi hakkında merak edilenlerin artmasına neden oldu. Dizide oynayacak olan oyuncuların yanı sıra dizinin yayın tarihi de en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

TOZLU YAKA OYUNCU KADROSU

Nilsu Berfin Aktaş

tozlu-yaka-dizisinde-kimler-oynuyor-dizi-yayin-tarihi-konusu-gursesgzt-1.jpg

Oynadığı diziler ile kendinden söz ettiren Nilsu Berfin Aktaş, özellikle Kuzey Yıldızı dizisi ile oyunculuğunu kanıtlayarak ekranların aranan yüzü haline gelmiştir. Oyunculuğa yeni yeni adım atarken hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile dizide rol alarak, yeni bir projeye imza atmıştır. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanımı da hayran kitlesinin artmasına fayda sağlayarak, ekranlarda daha çok görünmesinin önünü açmıştır.

Burak Dakak

tozlu-yaka-dizisinde-kimler-oynuyor-dizi-yayin-tarihi-konusu-gursesgzt-2.jpg

Oynadığı her dizide başarılı performansı ile yeni projelerin önünü açan Burak Dakak, genç yaşına rağmen pek çok dizide rol almıştır. Oynadığı dizilerde sergilediği performansı ile beğeni toplayan yakışıklı oyuncu oldukça yüksek bir hayran kitlesine sahiptir. Tozlu Yaka dizisinde rol almadan önce de oldukça başarılı dizilerde ve profesyonel isimler ile rol almayı başarmıştır. Burak Dakak'ın rol aldığı diziler ise şu şekildedir;

  • Ezel
  • Geniş Aile
  • Gülperi
  • Muhteşem Yüzyıl
  • Diriliş Ertuğrul
  • Çukur

Çağla Şimşek

tozlu-yaka-dizisinde-kimler-oynuyor-dizi-yayin-tarihi-konusu-gursesgzt-3.jpg

Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerine profesyonel bir şekilde devam etme kararı alan Çağla Şimşek, özellikle genç dizilerin aranan yüzü haline gelmiştir. Özellikle Küçük Gelin dizisinin dram türündeki konusu ve oyunculuğu ile bir dönemin en çok konuşulan oyuncusu olmuştur. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile de şimdiden pek çok dizide yer almıştır. Tozlu Yaka dizisi ile de ekranlardaki yerini korumayı hedeflemektedir. Küçük Gelin dizisinin yanı sıra "Elif", "Kayıp Prenses", "Cuma'ya Kalsa" ve "Kardeşlerim" dizilerinde rol almıştır."

TOZLU YAKA DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yayın tarihi henüz belirlenmeyen dizinin FOX TV ekranlarında "Yakında" yaz sezonunda yayınlanacağı öğrenildi.