Teşkilat Pınar öldü mü? Teşkilat Pınar karakteri diziden çıkıyor mu?

Teşkilat Pınar öldü mü? Teşkilat Pınar karakteri diziden çıkıyor mu?

TRT ekranlarının popüler dizileri arasında yer alan Teşkilat ile ilgili gündeme flaş bir iddia düştü. Teşkilat Pınar öldü mü? Teşkilat Pınar karakteri diziden çıkıyor mu?

TRT ekranlarının popüler dizileri arasında yer alan Teşkilat ile ilgili gündeme flaş bir iddia düştü. Teşkilat dizisi başladığı günden itibaren TRT ekranlarında reyting rekorları kırıyor. Teşkilat dizisi Tims&B'nin TRT 1 için çektiği dizilerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. TRT ekranlarında başladığı günden itibaren herkesin dikkatini çeken yapımlardan birisi olan Teşkilat dizisi Ethem Özışık tarafından yazılıyor.

Teşkilat dizisi bu hafta sezon finali ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizinin 48.bölümde sezon finali yapması ile birlikte dizinin finalinde flaş bir ayrılığın yaşanması bekleniyor. Teşkilat dizisini izleyen izleyiciler ise dizide Pınar karakterinin ayrılacağına dair gelişmeleri merak ediyor. İzleyiciler internette "teşkilat pınar öldü mü, teşkilat pınar neden yok" aramaları yapıyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ PINAR ÖLDÜ MÜ?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta ve Tuncer Salman gibi ana castta yer alan ünlü isimlerin tek tek veda ettiği dizide ilk bölümden itibaren yer alan Ezgi Şenler de ekibe veda edecek.

Dizide Pınar karakterine hayat veren Şenler’in senaryodaki hikâyesinin sona erdiği öğrenildi. Teşkilat’ta başka hangi oyuncuların ayrılacağı ise merak konusu..

Teşkilat dizisi başladığı günden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan Ezgi Şenler, Pınar karakterine hayat veriyordu. Dizinin senaryo planlamasına göre 48.bölümde diziden ayrılacağı bilgisine ulaşıldı.

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır. 9 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümü'ne iki yıl eğitim almıştır.