Teşkilat Dizisinin Leyal'i kim? Azra Bölek kimdir? Fadi’nin Kız Arkadaşı

Teşkilat Dizisinin Leyal'i kim? Azra Bölek kimdir? Fadi’nin Kız Arkadaşı

TRT 1 ‘in farklı bir konseptiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen teşkilat dizisinin yeni bir karakteri de dikkatleri üzerine çekiyor. Karakterimiz Leyal. Peki kim bu Leyal? Asıl oyuncu olarak kim canlandırmaktadır? Azra Bölek kimdir?

Kısa zaman önce TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisi Tims&B imzalı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen Türk televizyon dizisi. Başrollerindeyse deniz baysal, çağlar Ertuğrul gibi deneyimli oyuncular yer almaktadır. Dizide başka bir isim daha ekranlarında ki başarısını gösterip dikkat çekmeyi başarmıştır. Fadi’nin sevgilisi rolü üstlenen Leyal ‘dir. Fadi’nin kız arkadaşı olan Leyal teşkilat tarafından yakalanıp bir sorguya alınmıştı. Bunun üzerine Fadi ‘de Hulki’yi teslim edip arkadaşını almak istemiştir.

Serdar bizzat Leyal’ i sorgu odasında kendi sorgulayıp bu zamana kadar öldürdükleri herkesin listesi için sorgular. Leyal tüm öldürdüklerinin sebebinin Fadi’nin şüphelenmesi olduğunu dile getirir. Bunun üzerine teşkilat Leyal’i serbest bırakmak zorunda kalır. Bunun üzerine Fadi Leyal’ in her şeyi anlattığını bu yüzden serbest kaldığını düşünür ve aralarına mesafe koymaya çalışır. Gelecek bölümlerde Fadi Leyal’i öldürmeye çalışabilir. Bu sebepten dolayı Leyal istihbarat örgütüne çalışmaya girenler arasında olacak gibi duruyor.

Teşkilat Dizisinin Leyal'i kim? Azra Bölek kimdir? Fadi’nin Kız Arkadaşı

Teşkilat dizisi Leyal kim?

Leyal karakterine hayat veren oyuncu ve dançı olarak bilinen Azra Bölek ‘tir. Devlet tiyatrolarında oyuncu ve sanatçılık yapmaktadır. Aza Cengiz Kaçan’ın“Kışa Döndü Mevsimler” isimli şarkısının kilidindeki performansı sayesinde kendisindeki ışığı göstermiştir.

Azra Bölek Teşkilat dizisi Leyal

karakteri ile ilgili video;