Tam 12 Kez Sıyrıldı Ama Bu Kez “Ben Gidiyorum” Demek Zorunda Kaldı! Survivor All Star'da Elenen İsim Belli Oldu!

Tam 12 Kez Sıyrıldı Ama Bu Kez “Ben Gidiyorum” Demek Zorunda Kaldı! Survivor All Star'da Elenen İsim Belli Oldu!

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star, dün gece yayınlanan bölümü ile bir vedaya şahitlik edilmesine aracı oldu. İşte dün gece Survivor All Star’da yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, adaya bu hafta veda eden isim açıklandı.

12 Kez Potaya Girdi!

Survivor yarışmasının 2020 sezonunda tanımış olduğumuz Evrim Keklik, bu sene de yapım ekibi tarafından All Star konseptine davet edildi. Arkadaşları ile yaşadığı tartışmalar, parkurlarda sergilediği performanslar ve açık sözlülüğü ile dikkat çeken yarışmacılardan birisi olmayı başaran Keklik, bu süreçte geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Öyle ki All Star konseptine konuk olan diğer başarılı yarışmacılara karşın bir tık daha düşük performans sergiliyor olmasına rağmen girdiği 12 eleme potasından sıyrılmayı başardı.

Hayranlarının ve diğer sevenlerinin attıkları destek SMS’leri ile 12 potadan çıkaran Survivor yarışmasının tarihine adını yazdırmayı başaran Evrim Keklik, bu hafta 13’üncü potasına girdi. Yarışmanın bitmesine günler kala girmiş olduğu 13’üncü potadan çıkıp çıkamayacağı merak konusu olan Keklik, dün akşam Ada Konsey’inde dikkat çeken açıklamalara imza attı.

13’üncü Olmadı!

evrim-keklik.webp

Survivor All Star yarışması dün akşam eleme konseyi ile ekranlara geldi. Yarışmacılar önce ödül oyununda karşı karşıya geldiler sonrasında ise yarışmaya veda eden ismi öğrenmek üzere Ada Konsey’inde buluştular.

Kırmızı Takım’dan Anıl, Evrim ve Nisa, Mavi Takım’dan ise Hikmet’in bulunduğu eleme potası, yarışmanın sevenleri tarafından yakından takip edildi. Bir tarafta tam 12 kere eleme potasından çıkan ve SMS potansiyellerinin yüksek olduğu düşünülen yarışmacıları eleyen Evrim’in olması, elenecek olan ismin tahmin edilmesini zorlaştırdı.

Evrim Keklik, bu kez girdiği eleme potasından çıkmayı başaramayarak, 13’üncü potasında yarışmaya veda etti.”

Dostluk Kazandı!

2020 sezonunda iyi anlaşmadıkları bilinen, bu sene ki yeni sezona da tartışmalar ile başlayan Evrim ve Nisa, son birkaç haftadır dostlukları ile göz kamaştırıyorlardı. Dün akşam elenen ismin Evrim olarak açıklanmasının üzerine duygusal anlar yaşayan Nisa, arkadaşının arkasından ağlayarak bakakaldı.