Survivor'ın All Star Dönemi Başladı! Zorlu Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı, Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'ın All Star Dönemi Başladı! Zorlu Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı, Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor yarışması sona doğru adım adım yaklaşırken, parkurların zorluk seviyeleri arttı. İki takım arasında oynanan son dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı ve eleme adayının kim olduğu merak konusu oldu. İşte Survivor’da dün akşam...

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star, hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın sonlarına doğru yaklaşılırken artan parkur zorluk seviyeleri, yarışmacıları resmen nefessiz bırakmaya başladı. Survivor All Star son olarak dün akşam yayınlanan üçüncü dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi.

Haftanın Üçüncü Dokunulmazlık Oyunu Oynandı!

Bu hafta oynana üçüncü dokunulmazlık oyunu ile 22 Mayıs tarihinde ekranlara konuk olan Survivor All Star yarışması, yine kıran kırana mücadelelere şahitlik edilmesini sağladı. Hem Gönüllüler takımının hem de Ünlüler takımının kazanma hırslarının direkt olarak yansıdığı üçüncü dokunulmazlık oyunu, muhteşem performanslar eşliğinde oynandı.

Survivor All Star yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler takımı Adem’in sakatlığından ötürü iki erkek ile yarıştı. Gönüller takımında bulunan dört erkek yarışmacıya karşı kazanma savaşı veren Ünlüler erkekleri, yarışma sonunda oldukça yoruldu.

Dün gerçekleştirilen üçüncü dokunulmazlık oyunu sonunda kazanan takıma, ek olarak yemek ödülü de verildi.

Gönüllüler Takımı Yine Şeytanın Bacağını Kıramadı!

survivor-001.jpg

Yarışmanın yeni sezonunun başlamasından bu yana muhteşem yarışmacı performanslarına şahitlik ettiren Gönüllüler takımı, son haftalarda dokunulmazlık oyunlarını kazanmamaya başladılar. Nerede ise tüm büyük ödül oyunlarını kazanan ancak dokunulmazlık oyunlarından yana yüzleri gülmeyen Gönüllüler takımı, geçtiğimiz hafta oynana 6 dokunulmazlık oyununu da kaybetti.

Yeni haftaya yine bir dokunulmazlık oyunu kaybı ile başlayan Gönüllüler takımı, geçtiğimiz gün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanarak moral buldu. Ancak dün oynanan üçüncü dokunulmazlık oyununda istedikleri başarıyı devam ettiremeyen Gönüllüler takımı hem kadınlar etabını hem de erkekler etabını kaybetti.

Üçüncü Eleme Adayı Belli Oldu!

Gönüllüler takımının üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybetmesinden sonra düzenlenen ada konseyinde bir oylama gerçekleştirildi. Oylama sonucunda adı, diğer yarışmacılara göre daha fazla yazılan isim belli oldu. Bu hafta Berkan ve Ayşe’den sonra eleme potasına dahil olan üçüncü isim, Hikmet oldu.