Survivor'da Şok Veda! 1 Haziran Survivor adaya kim veda etti? Takımlar değişiyor!

Survivor'da Şok Veda! 1 Haziran Survivor adaya kim veda etti? Takımlar değişiyor!

Sona doğru yaklaşırken daha da önem kazanan dokunulmazlık oyunlarında bu hafta Kırmızı takımdan bir isim veda etti. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Survivor'un artık sonuna doğru gelinirken bu hafta Mavi Takım dokunulmazlık oyunlarında 4'te 4'lük bir başarı elde etti. Bu başarı ile birlikte de Kırmızı Takım'dan dört eleme adayı çıkması gerekiyordu. Hafta boyunca her dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyinde 1 eleme adayı belirlendi. Dün yapılan konseyde ise o eleme adayların biri adaya veda eden isim oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Mavi Takım'ın üstünlüğü ile birlikte Kırmızı Takım dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bunun üzerine yapılan ada konseyinde ismi çıkan kişi Anıl Berk Baki oldu. İkinci dokunulmazlık oyununda da şansı yaver gitmeyen Kırmızı Takım, bu defa Ayşe'yi eleme adayı olarak çıkardı.

Şanlarını Mavi Takım ile eşitlemesi gereken Kırmızı Takım'ın kazanmaktan başka çaresi yoktu. Fakat bu hafta dokunulmazlık oyunlarında Kırmızı Takım talihsizlikler ile birlikte yeniden kaybetti. Üçüncü dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesi ile birlikte eleme adayı olan isim Sema oldu.

Son dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım'ın kaybetmesi demek, tüm eleme adaylarının onlardan çıkması yani bu hafta adaya veda edecek olan kişinin Kırmızı Takım'dan biri olacağını garantilemek demekti. Bu nedenle tüm güçleri ile oyunda performanslarını sergileyen Kırmızı Takım, son dokunulmazlık oyununu da kaybetti. Bu dokunulmazlık oyununda Adem'in performans birincisi yani dokunulmaz olması ile birlikte otomatik olarak Batuhan son eleme adayı oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM!

Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan'ın eleme adayı olduğu konseyde kimin adaya veda edeceğini kestirmek oldukça zordu. Daha önce eleme potasına Ayşe'nin haricinde diğer yarışmacıların pek girmemesi, tahminleri daha da zorlaştırdı.

Adaya veda eden isim ise duyanları oldukça şaşırttı. Geçen haftalarda ikizi Seda'nın elenmesinin ardından bu hafta da adaya veda eden isim Sema oldu.

TAKIMLAR DEĞİŞİYOR!

Sema'nın adaya veda etmesi birlikte iki takımda da kadın sayısında dengesizlik ortaya çıktı. Bu dengesizliğin ortadan kaldırılabilmesi için de Acun Ilıcalı takımların değişeceğini söyledi. Ada konseyinde takım değişikliği açıklaması şu şekildeydi; "Sema'nın elenmesiyle birlikte bu haftadan itibaren artık haftalık takımlar olacak ve takımlarda ikişer kadın olacak. Bu takımları belirlemek için perşembe günü bir konsey olacak"

Bu açıklamanın ardından yeni takımların nasıl olacağı herkes tarafından merak konusu oldu.