Survivor'da Kim Elendi? 3 Mayıs Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? Hikmet Uyarı Aldı!

Survivor'da Kim Elendi? 3 Mayıs Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? Hikmet Uyarı Aldı!

Bu hafta oynanan dokunulmazlıktan sonra adaylar belirlendi. Peki bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti?

Dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayı olan dört isimden kimin eleneceği bugün belli oluyor. Oldukça heyecanlı geçen mücadeleden sonra bugün neler yaşanacağı ve hangi yarışmacının eleneceği merak konusu oldu. Peki bugün hangi yarışmacı adaya veda etti.

Bugün oynanan ödül oyunundan sonra iki takım arasında oldukça gergin anlar yaşandı. İlk etapta kadınların yarıştığı ödül oyununda Ünlüler takımının galibiyeti ile ödül oyununa başlandı. Ardından erkeklerin oynadığı ikinci oyunda Gönüllüler takımı Ünlüler takımını 8-0 mağlup etti. Bu büyük mücadeleden sonra oyun 3. etaba kaldı. Bu defa da Gönüllüler takımını Ünlüler takımını 3-1 mağlup ederek ödül oyununun kazananı oldu.

Hikmet Uyarı Aldı!

Ödül oyunu esnasında Adem ve Hikmet arasında oldukça gergin dakikalar yaşandı. Aralarında sürekli olarak rekabet olan iki ismin aralarındaki bu gerilim konseye de taşındı. Konseyde Hikmet, Adem'in onu sevinçler konusunda kışkırttığını söylerken Acun Ilıcalı'dan bu konu ile ilgili uyarı aldı. Hikmet'in olayları anlatışında eksiklikler olduğunu ve söylemlerinin diğer yarışmacıları zan altında bıraktığını söyleyen Ilıcalı, Hikmet'i uyardı. Adem ile Hikmet kavgasından bazı görüntüleri de Acun Ilıcalı kendi Instagram hesabından paylaşacağını duyurdu. Fakat olaylar bununla da kalmadı. Adem, Hikmet ile olan tartışmasında onun hareketlerini kontrol eden başka yarışmacıların olduğuna dair iddialarda bulundu. Bunun üzerine Atakan devreye girdi. Adem'in bu iddialarının Atakan üzerinden yapıldığı düşünüldü. Gelecek bölümlerde bu konu ile alakalı gelişmeler yaşanacağı düşünülürken, adaya veda eden ismin belirlenme anı geldiği için konu şimdilik kapandı. Peki bu hafta adaya kim veda etti?

3 Mayıs Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Bu hafta iki takım da dokunulmazlığı kaybettiği için eleme adayları hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımından oldu. İlk dokunulmazlığı Ünlüler kazanırken diğer üç dokunulmazlığı gönüllülerin kazanması ile eleme adayları da bu doğrultuda oldu. Ünlüler takımından Barış, Ayşe ve Sude adayken; Gönüllüler takımından Evrim eleme adayı oldu. Sude ilk kez eleme adayı olurken diğer üç yarışmacının da defalarda potadan çıkması kimin eleneceği konusunda tahminleri kısıtladı. Peki bu hafta adaya hangi isim veda etti?

Bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler takımından Barış oldu.