Survivor'da final dörtlüsü belli oldu! İşte o isimler...

Survivor'da final dörtlüsü belli oldu! İşte o isimler...

Survivor All Star'da son olarak Atakan'ın da elenmesi ile birlikte finale kalacak olan isimler merak ediliyordu. Final koltuğuna oturacak olan 4 isim belli oldu. İşte detaylar...

Survivor'da uzun süredir beklenen final yaklaştı! Son düzlüğe gelindiğinde yalnızca 8 kişinin kaldığı yarışmada kazanacak olan kişi de oldukça merak edildi. Aylardır verilen mücadelede kimin kazanacağı ve kimin son dönemde eleneceği merak konusu haline geldi. Yarışmada final gününe geri sayım başlamışken, son olarak Atakan'ın adaya veda etmesi ise büyük bir şaşkınlık yarattı.

ATAKAN'IN VEDASINA TEPKİ GELDİ!

Eski Survivor şampiyonu Avatar Atakan, bu sene de gösterdiği performans ile yeniden şampiyon olmaya aday gösteriliyordu. Parkurlarda gösterdiği performansın yanı sıra konseylerde ve ada içinde de iletişim sıkıntısı yaşamayan Atakan, son dönemde Adem ile aralarında geçen gerilim ile birlikte bazı gergin anlar yaşamıştı. Son dokunulmazlık oyunundan sonra potada olan Atakan, elenen isim oldu. Elenmesinin hemen ardından sosyal medyada pek çok hayranı, bu duruma tepki gösterdi.

Kimi kullanıcılar Acun Medya'ya tepki gösterirken, kimi kullanıcılar da Atakan'ın elenmesine oldukça üzüldü. Uzun süredir pek çok kişi tarafından sevilerek takip edilen Atakan, özellikle bu sene oğlu Aslan'ı geride bırakarak yarışmaya katılması ve oğlunun Atakan sevinci yaşaması, oldukça duygusal anlar yaşatmıştı. Elenmesi beklenmeyen ve finale aday gösterilen Atakan, elenmesi ile hem adada hem de dışarıda büyük bir şaşkınlık yaşattı. Bir final adayının adaya veda etmesinin hemen ardından, bu defa final koltuğuna kimlerin oturacağı daha da merak edilmeye başlandı.

FİNAL DÖRTLÜSÜ BELLİ OLDU!

Uzun süredir beklenen final günleri beklenmeye başladı. Artık tam anlamıyla ölüm kalım mücadelesinin yaşanacağı günlerin gelmesi ile birlikte finale yalnızca şu isimler kaldı; Hikmet, Nagihan, Nisa, Ogeday, Berkan, Ayşe, Adem, Batuhan. Bu isimlerin arasından ise kimlerin son dörtlüye kalacağı ve kimlerin adaya veda edileceği merak ediliyordu. Sosyal medya hesaplarında yapılan bazı paylaşımlarında final dörtlüsünün açıklandığı iddia edildi.

Survivor All Star ile ilgili analizler yapan bazı sayfalar bu konuda çeşitli tahminlerde bulundu. Yapılan tahminlere göre final koltuğuna gelmesi beklenen dört kişi için yapılan tahmin şu şekildeydi.

Adem - Ogeday - Nagihan - Batuhan

Bu tahminin ardından kalan 8 kişi ile birlikte final dörtlüsü daha çok merak edilmeye başlandı.