Survivor'da eleme potasına kim girdi? 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme potasına kim girdi? 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Tv8 ekranlarının heyecan ile takip edilen yapımlarından olan Survivor All Star, dün akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu ile seyircisinin karşısına çıktı. Kıyasıya rekabetin kazananı, çok konuşuldu. İşte Survivor’ın son bölümüne ilişkin ayrıntılar…

Yaklaşık olarak 17 yıldır ekranların en sevilen yarışma programı olma unvanını elinde tutan Survivor yarışması, bu sene de All Star konsepti ile yakından takip edilmeye devam ediyor. Dün akşam haftanın 3’üncü dokunulmazlık oyununu oynayan yarışmacılar, yine reyting rekorunu ellerinde tutmayı başardılar.

Dokunulmazlık Oyununda Heyecan Dorukta!

Survivor All Star, dün akşam haftanın 3’üncü dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım ile hem sayıca az olan hem de bu hafta iki aday çıkarmış olan Kırmızı Takım, performans sergilemek için oyun alanına, heyecanlı bir şekilde geldi.

Hali hazırda iki adayları olduğu için 3’üncü dokunulmazlık oyununu kazanmaktan başka bir şansları olmayan Kırmızı Takım oyuncuları, zorlu parkurda bütün hünerlerini sergiledi. Geçtiğimiz hafta 6 dokunulmazlık oyununun 6’sını birden kaybeden ve o hafta bir arkadaşlarına veda etmek durumunda kalan Mavi Takım ise sayı olarak üstünlüklerini korumak ve karşı takımdan bir kişiyi daha eksiltmek adına var güçleri ile savaştılar.

Yarışmanın Kazananı Belli Oldu!

mav-takim.webp

3’üncü dokunulmazlık oyununun kadınlar etabını, sayıca da üstün olan Mavi Takım kazandı. 8-4’lük skorlar, erkekler etabına giren Mavi Takım bu etabı da kazanabilmek adına bütün güçlerini ortaya koydular.

Dokunulmazlık oyununun erkekler etabı, kadınlar etabına göre daha çekişmeli geçti. Bir ünlülerden bir gönüllülerden alınan sayılar sonucunda erkekler etabını da 8- 7’lik skor ile Mavi Takım Kazandı.

Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın 3’üncü dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı Takım, oyun sonrasında bir kişinin daha ismini eleme potasına yazdırmak adına Ada Konseyi’ne doğru yola çıktı. Yapılan eleme oylaması sonucunda arkadaşlarına göre daha fazla oy olan isim Sema oldu. Sema 3 oy ile haftanın 3’üncü eleme adayı seçildi.

Ünlüler takımının ilk eleme adayı Anıl Berk Baki, ikinci eleme adayı ise Ayşe Yüksel olmuştu.