Survivor'da Dengeler Değişiyor! Kardeşinin Gidişini Hazmedemeyen Sema, Kendi Takımı ile Tartışmalar Yaşamaya Başladı!

Survivor'da Dengeler Değişiyor! Kardeşinin Gidişini Hazmedemeyen Sema, Kendi Takımı ile Tartışmalar Yaşamaya Başladı!

Survivor, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni fragmanda, geçtiğimiz hafta adaya veda eden ismin ikizi Seda Ocak olması üzerine morali alt üst olan Sema’nın, kendi takım arkadaşları ile tartışma yaşadığı görüldü.

Survivor All Star’ın yeni fragmanı yayınlandı. Bugün yeni bölümü ile izleyicinin karşına çıkacak olan Survivor’da, Sema’nın gerginliği buz kestirdi.

Survivor All Star’da Elenen İsim Seda Ocak Oldu!

Geçtiğimiz hafta belki de Survivor tarihinin en kötü haftalık performansını sergileyen Gönüllüler takımı, 6 dokunulmazlık oyununun 6’sını da kaybetmiş ve sonuç olarak 6 kişinin potaya girmesine sebep olmuştu. Ogeday, Evrim, Nisa, Berkan, Seda ve Hikmet’in eleme potasına girmiş olduğu Survivor All Star’da, rakiplerine oran ile daha az SMS alan Seda Ocak yarışmaya ve Survivor hayallerine veda etti.

Sema İkizinin Gidişini Kaldıramadı!

survivor-sema.webp

Survivor’ın yeni sezonunda Ünlüler takımının kadrosunda yer alan Sema Aydemir, Gönüllüler takımında yer alan tek yumurta ikizi Seda Ocak ile rakip olarak parkurda performans sergiledi. Yarışmanın ilk başlarında Seda ile karşılıklı tartışmalar yaşayan ve ikizi ile bu duruma gelmekten ötürü psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Sema Aydemir, geçen hafta yaşanan eleme sonucunda şok geçirdi. Kardeşinin eleme potasına girişi ile tedirginlik yaşamaya başlayan Sema, eleme akşamı giden ismin Seda olması üzerine büyük bir yıkım yaşadı.

Survivor’a veda eden ismin ikizi Seda olması üzerine derin bir üzüntü içerisine giren Sema, rakip takımı kastederek “onların hepsinden hesabını tek tek soracağım” açıklamalarında bulundu. O günden bugüne kadar parkurlarda daha hırslı bir performans sergileyen Sema, rakip takımın hem kadınları hem de erkekleri ile tartışmalar yaşamaya başladı.

Survivor All Star’ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Bugün haftanın birinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelecek olan Survivor yarışmasının yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sema’nın yine moral bozukluğu yaşadığı ve rakip takımda yer alan Evrim ile tartışma yaşadığı gözlendi. Hala kardeşinin gidişine dair hesap sorduğu gözlenen Sema’nın takım arkadaşı Batuhan ile tartışma yaşaması, sosyal medyada Sema’ya karşı tepkilerin büyümesine sebep oldu.