Survivor'da 21 Haziran kim elendi, yarışmadan kim gitti? 21 Haziran SMS oylaması sonuçları?

Survivor'da 21 Haziran kim elendi, yarışmadan kim gitti? 21 Haziran SMS oylaması sonuçları?

21 Haziran Survivor'da 3. ve 4.eleme adayları da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı eleme adayını belirledi. Böylelikle Berkan, Hikmet, Nagihan ve Nisa eleme potasında olan isimler oldu. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

21 Haziran Survivor'da 3. ve 4.eleme adayları da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı eleme adayını belirledi. Böylelikle Berkan, Hikmet, Nagihan ve Nisa eleme potasında olan isimler oldu.

İstanbul'daki büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar birer birer eleniyor. 6 aylık verilen emeklerin şuan da performansını net gösteren yarışmacılar son 4'lü arasına kalmayı başarabilecek. Bireysel dokunulmazlık oyunlarında tüm güçleriyle yarışmaktadırlar. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar eleme konseyinde kendilerine verilen hak sonrası eleme adaylarının ismini belirlerken, dün dün akşam Adem Kılıççı 2 eleme adayını birden belirledikten sonra konseyde artık 4 kişi ortaya çıktı. 4 eleme adayının belirlenmesinden sonra toplu SMS oylamasına göre en az oy alan yarışmacı veda etti.

Berkan Karabulut, Hikmet Tuğsuz, Nagihan Karadere ve Nisa Bölükbaşı eleme adayları arasında yer aldı. Toplu SMS oylaması sonrası hayranları tarafından az oy atılan yarışmacı adaya veda etti. Yarışmanın büyük finaline sayılı günler kala adaya veda eden isim Berkan Karabulut oldu.

Berkan Karabulut konseyde Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonrası elendiğini öğrenince büyük şok geçirdiğini ve hiç beklemediğini belirtti. Karabulut ifadelerinde, Kesinlikle gönül rahatlığıyla size ve ekibinize teşekkür ederek sözlerime başlamak isterim. 2020 yılında buraya gelmeden önce abim ile beraber eğitmenlik yapan biriydim. Spor salonumda öğrencilerimle beraber onlarla çalışmaktaydım. Hep bir hayalim vardı. Buraya geldiğim ilk günden beri, hep hayalimden bahsediyorum. Şuan ismim söylendi. Hayalim elenmem sonrası yarım kalmış olacak. Ama kendimi mutlu hissediyorum. Burada olduğum süre zarfında tamamen sosyal hayatımdaki kişi kimse, normal hayatındaki çevresine olan Berkan kimse burada da hep o oldum. Sporculuk hayatımda hiçbir zaman şampiyonluk yaşayamadım.

İstanbul'da gerçekleşecek büyük finale çok az bir zaman kaldığını belirten ama net bir tarih vermeyen Ilıcalı, yarışmacılardan 2 kişinin daha elenmesi sonrası kalan 4 yarışmacıyla beraber İstanbul'a gidileceğini orada şampiyonun kim olacağı belirlenecek ifadelerini kullandı.