Survivor'da 20 Haziran 2022 eleme aday kim? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 2.Eleme adayı belli oldu?

Survivor'da 20 Haziran 2022 eleme aday kim? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 2.Eleme adayı belli oldu?

20 Haziran Survivor'da 2.eleme adayı da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayşe Yüksel eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda Ayşe bireysel dokunulmazlığı kazandı. 2.eleme adayı belirlerken konsey karıştı. İşte detaylar

20 Haziran Survivor'da 2.eleme adayı da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayşe Yüksel eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda Ayşe bireysel dokunulmazlığı kazandı. 2.eleme adayı belirlerken konsey karıştı.

Büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyunlarında tüm güçleriyle yarışmaktadırlar. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar eleme konseyinde kendilerine verilen hak sonrası eleme adaylarının ismini belirlerken, dün akşamki konseyde hiç beklenmedik tartışmalar ortaya çıktı. Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya arasında konseyde birbirlerine ateş püskürdü.

Nagihan-Ayşe finalinde kazanan isim Ayşe oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanıp kendini garantiye alan Ayşe, Nisa Bölükbaşı'nı 2.eleme adayı gösterdi. Ayşe 2.eleme adayını belirlerken, Biz buralara gelirken eleme konseylerinde yeri geldi kadın yarışmacıları yazdık, yeri kaldı kadın yarışmacılar da bizi yazdı. Yeri geldi kadın potası da oldu. Yani bence bir şampiyon olacaksa kadın erkek ayrımı değil de hak eden bir yarışmacının olsun. Bugün ki fikrim tamamen kendi takımımdaki arkadaşlarımı daha konuşması ve kendi içimde hissettiklerim sonucunda kendi takımımdan birini söylemeyeceğim. Gerçekten bir kadın şampiyon çıkacaksa bu potaya girip, potadan çıkabilirse olacaktır. Bu kaderi bizi destekleyenlerin etkilediğini düşünüyorum. Çünkü onlar SMS atıyor.

Survivor'da 2.eleme adayı Nisa olurken, aday olacağını beklediğini zaten Ayşe'nin Survivor yarışmasına katıldığı günden beri kendisine karşı farklı hareket ve tavırlar içerisinde olduğunu hissederek bu günlerde düşüncelerini yansıtacak eylemlerde bulunacağını belirtti. Nisa, Beklediğim olay gerçekleşti. Potaya 2.eleme adayı olarak ben ve arkadaşlarım elenene kadar gireceğiz biliyoruz. Üzüldüğüm tek nokta Ayşe'nin söylediklerinin arkasında durmasını beklerdim. Konuştukları ve yaptıkları farklı, benim tek üzüntüm burada başlıyor. 2.Eleme adayı oldum, şimdi gitsem ne olacak, 3 gün sonra gitsem ne olacak. Finali görmeden veya kupayı kazanmadan finale kaç gün kala elenirsem eleneyim çok fazla bir şey farketmez.