Survivor'da 19 Haziran 2022 eleme aday kim? Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim? 1.Eleme adayı belli oldu?

Survivor'da 19 Haziran 2022 eleme aday kim? Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim? 1.Eleme adayı belli oldu?

19 Haziran'da Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanmayı hak eden kişi kim oldu? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

19 Haziran'da Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanmayı hak eden kişi kim oldu? İstanbul'da yapılacak olan büyük final öncesi yarışmacılar kendilerini garanti altına almak için bireysel dokunulmazlık oyununda büyük mücadele göstermektedirler. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, konseyde kalan yarışmacılar arasında bir isim söyleme hakkı bulunuyor. Bu hafta Survivor'da elenen kişiyi Acun Ilıcalı eleme konseyinde 4 kişi açıklandıktan sonra oylama sundu. Yapılan büyük oylama sonrası SMS sıralamasında en düşük oy hakkında sahip olan isim elendi. Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken ve Berkan Karabulut eleme listesinde yer alan kişiler oldu. Bu 4 yarışmacı arasında SMS sıralamasında en alt kısımda yer alan kişinin Survivor hayatı bitti. Elenen yarışmacı, Ogeday Girişken oldu. Survivor şampiyonluğu bulunan Ogeday'ın büyük eleme listesinde yer alan kişilere göre en az SMS alarak elenen isim olduğunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Ogeday Girişken elenen isimin kendisi olduğunu öğrendikten sonra açıklamalarda bulundu, İyi ki Survivor'a tekrar gelmişim. Şampiyon olmam bir daha kesin olacağım anlamına gelmiyor. Her şey sıfırdan başladım. Eskiyi unutarak geldim. Çok değerli insanlar tanıdım, çok değerli insanlarla yarıştım. Burada olduğum için asla pişman olmadım, evet psikolojik ve fiziksel olarak çok düşüşte olduğum zamanlar oldu. Ama ne olursa olsun bir şekilde toparladık ve devam etmek istedik. Survivor'dan elenmem beni mutsuz etti. Bu 8 güçlü isim arasına kalabildiğim için bir o kadar mutluyum. Benim için burada hikaye bitiyor. Ama tabiki de bir hayatım var o hayatıma devam edeceğim. Bu hiçbir şeyin sonu değil. Bu duygu inanılmaz bir duyguydu hiç yaşamayan birinin yaşamasını da çok istiyorum. Çok güzel anı ve hikayelerim var.

Survivor'da 19 Haziran günü oynanılan bireysel dokunulmazlık oyununda Adem Kılıççı finale kalarak birinci oldu. Eleme konseyinde Adem, 1.eleme adayı olarak Berkan Karabulut'u söyledi.