Survivor Yarışmacılarının Dostlukları Gözleri Yaşarttı! Anıl'ın Annesi Atakan'ın Anne Özlemine Merhem Oldu!

Survivor Yarışmacılarının Dostlukları Gözleri Yaşarttı! Anıl'ın Annesi Atakan'ın Anne Özlemine Merhem Oldu!

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor bazı isimlerin özel hayatları ile de gündemde kalmaya devam ediyor.Milyonlarca takipçisi olan Avatar Atakan’ın annesi ile olan buruk ilişkiye, Anıl’ın annesinin merhem olması, herkesi duygulandırdı.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan ve bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor, zorlayıcı ada şartları, All Star ekibine yakışan parkurları ve yarışmacıların performansları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Yarışma özelinde bakıldığı zaman oldukça büyük bir başarıya sahip olan TV programı, yarışmacılarının özel yaşantıları ile kendinden söz ettiriyor. Bu kapsamda sporculuk kariyerinde ki başarılarının yanı sıra yarışma programında sergilediği örnek davranışlar ve performansı ile de halkın takdirini kazanmayı başarmış olan isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, özel hayatına ilişkin gündeme düşen bilgiler ile milyonlarca Survivor izleyicisinin yüreklerine dokunmayı başardı.

Anne ve babası çok küçük yaşta ayrılan ve boşanma sonrasında velayeti babasına verilen Atakan, annesi ile o tarihten beri görüşmüyor. Kendisini babaannesinin ve dedesinin büyüttüğünü dile getiren Atakan, geçtiğimiz günlerde yarışmadan arka arkaya elendiği Anıl ile birlikte Türkiye’ye giriş yaptı. Anıl’ın annesinin Atakan’a gösterdiği anne şefkati, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Atakan ve Anıl Türkiye’ye Geldi!

Yarışmanın favori isimleri olarak gösterilen Anıl ve Atakan, geçtiğimiz hafta peş peşe elenerek adaya veda ettiler. Elenmeleri ile birlikte büyük bir şaşkınlık yaşanmasına sebep olan ikili, birkaç gün önce Türkiye’ye giriş yaptı. Uçaktan beraber inen ve ailelerine kavuşan Atakan ile Anıl, sevenleri tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Anıl’ın Annesinden Sıcak Karşılama!

survivor-anilk.webp

Yaklaşık 5,5 aydır oğlunu görmeyen Anıl’ın annesi, havaalanında hem oğlunu hem de Atakan’ı kucakladı. İki ismi birbirinden ayırmadan aynı sıcaklıkta yaklaştığı görülen Anıl’ın annesi, takdirleri topladı.

Atakan’dan Vefa Paylaşımı!

Anıl’ın annesi tarafından oldukça sıcak karşılanan Atakan Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: “5,5 aydır oğlunu görmemesine rağmen ikimizi de aynı anda sarılan Anıl’ın annesini hiçbir zaman unutmayacağım.”